AMD Radeon Software ekran rengi bozuldu

Hepsini deneyin tek tek uyarı verenleri yapmayın.

Düzelmezse bir de şunları deneyin.
ayarlar > sistem > ekran bölümüne git:
“Hdr” varsa kapalı yap.
“Gece ışığı” açıksa kapat.
“Renk filtreleri” etkinse devre dışı bırak.

Hocam silinebilen bir şey yok sanırım bozdum ya :( son dediklerinizi de yaptım ama HDR zaten desteklemiyor geceı ışığıda kapalı neden böyle oldu ki durduk yere tüm renkler iğrenç soluk gözüküyor.

Masaüstüne sağ tıkla → AMD Radeon Software veya AMD Adrenalin'i aç.
Ayarlar (Settings)Display / Görüntüleme sekmesine git.
“Custom Color / Özel Renk” veya “Color Depth / Renk Derinliği” gibi ayarları varsayılana sıfırla.
“Custom Color” açıksa kapalı hale getir veya “Default”a döndür. bunlarda olmazsa şu yöntemi dene.
“Color Temperature” (Renk Sıcaklığı) ayarı değişmiş olabilir.
AMD yazılımı yerine Windows’un “Gelişmiş Ekran Ayarları” > “Renk Yönetimi” üzerinden düzeltmeyi deneyebilirsin.

Masaüstüne sağ tıkla → AMD Radeon Software veya AMD Adrenalin'i aç.
ayarlar (settings)display / görüntüleme sekmesine git.
“Custom color / özel renk” veya “color depth / renk derinliği” gibi ayarları varsayılana sıfırla.
“Custom color” açıksa kapalı hale getir veya “default”a döndür. Bunlarda olmazsa şu yöntemi dene.
“Color temperature” (renk sıcaklığı) ayarı değişmiş olabilir.
AMD yazılımı yerine Windows'un “gelişmiş ekran ayarları” > “renk yönetimi” üzerinden düzeltmeyi deneyebilirsin.

Hocam bu öncekileri yaptım fakat sondakini anlamadım ayrıca ben bu kadar detaylı bozmadımki Valorant'ta sadece özel rengi açıp geri kapattım bozuldu özel renge bakıyorum şimdi kapalı gözüküyor ama.

Hocam bu öncekileri yaptım fakat sondakini anlamadım ayrıca ben bu kadar detaylı bozmadımki Valorant'ta sadece özel rengi açıp geri kapattım bozuldu özel renge bakıyorum şimdi kapalı gözüküyor ama.

Hocam sistemi bir yeniden başlatabilir misiniz oda olmazsa ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı