AMD Radeon Software görev çubuğunda fazladan açılıyor

blackshipsx

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. AMD Radeon yazılımı fazladan açılıyor fotoğrafta gözüktüğü gibi. Simgenin üstüne gittiğimde kapanıyor. Sorun şu ki görev çubuğunda her biri açıldığında bilgisayara anlık drop giriyor ve donuyor. Çözümüyle alakalı bir şey bulamadım yardımlarınızı rica ediyorum. İyi forumlar, hayırlı ramazanlar.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu nasıl yapacağım peki? Ha bu arada bu olay bende dünden beri oluyor ve aynı zamanda dünden beri de bilgisayar kapalıyken açtıktan sonra monitörde mavi ekran ve sinyal yok yazısı çıkıyor. Her bilgisayarı açışımda o sorun çıkınca bilgisayarı kapatıp monitörle ilgili olan kabloları (HDMI to VGA kablosu vs.) Söküp yeniden takınca bazen açılıyor. Belki birbirleriyle bağlantılı sorunlardır diye bunu da belirtmek istedim. Bu monitör sorunu çok daha önemli bir sorun tabii onu halledebilirsem çok daha iyi olur.

Senin büyük bir sorunun var gibi. DDU adlı programı indir masaüstüne çıkart sonra bilgisayarı güvenli modda açıp ekran kartı devrelerini kalıntı bırakmadan sil. AMD sitesinden ekran kartına uyumlu driveri indir kur. Bunlardan sonra gene düzelmez ise sorun ya Windows veya ekran kartından.

Senin büyük bir sorunun var gibi. DDU adlı programı indir masaüstüne çıkart sonra bilgisayarı güvenli modda açıp ekran kartı devrelerini kalıntı bırakmadan sil. AMD sitesinden ekran kartına uyumlu driveri indir kur. Bunlardan sonra gene düzelmez ise sorun ya Windows veya ekran kartından.

Ben bu tür işlerden pek anlamıyorum. Bilgisayarı güvenli modda açmayı ve DDU ile driverları nasıl sileceğimi de bilmiyorum ama onu internetten öğrenirim sorun olmaz diye düşünüyorum. Aynı zamanda yanlış bir şey yaparım diye de korkuyorum :D DDU ile tüm driverları sildikten sonra AMD sitesinden bu linktekini indireceğim doğru mu hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı