Çözüldü AMD Radeon Software güncelleme ekranı kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Geçen gece PC'yi kapatacakken Softare çöktü sanırım ve başlıkta da dediğim gibi güncelleme butonu kayboldu. İlk görsel benim görselim ikinci görselde ise normalde nasıl gözükmesi gerektiği var.

Dosya Ekleri

• tch.png
    381,7 KB · Görüntüleme: 130
  • 1604357105384.png
    62,6 KB · Görüntüleme: 140
Çözüm
Geçen gece PC'yi kapatacakken Softare çöktü sanırım ve başlıkta da dediğim gibi güncelleme butonu kayboldu. İlk görsel benim görselim ikinci görselde ise normalde nasıl gözükmesi gerektiği var.
Sorun softwareyi yeniden kurarsan çözülüyor. Yakın zamanda yaşadım.
Kaybolmamış muhtemelen gizlenmiş. Sağ taraftaki ayarlar menüsüne girip kurcalayın bulursunuz.

Kaybolmamış muhtemelen gizlenmiş. Sağ taraftaki ayarlar menüsüne girip kurcalayın bulursunuz.
Software'yi fabrika ayarlarına döndürdüm fakat yine de geri gelmedi. Acaba yeni bir update falan geldi de kaldırıldı mı o bölüm.

Sorun softwareyi yeniden kurarsan çözülüyor. Yakın zamanda yaşadım.

Çözüm
@443652 Nasıl sağlıklı bir şekilde kaldırabilirim programı?

Software'yi yeniden kurdum ve sorun çözüldü evet. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…