Bu işaretleğim yerde daha önce uygulamanın güncellemelerini kontrol edebilen bir bölme vardı ama orasını şimdi bulamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı 2. resimdeki gibi?
Bu işaretleğim yerde daha önce uygulamanın güncellemelerini kontrol edebilen bir bölme vardı ama orasını şimdi bulamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı 2. resimdeki gibi?
Radeon uygulamasının güncellenmesi ve sürümden bahsediyoruz sanırım.
Sağ üst ayarlara tıklayalım, zaten açılan pencerede önümüze gelecek. Eki Görüntüle 724181
Sürücüyü ne zaman yüklediniz?, bazı sürüm değerlerimiz tutuyor benimki güncel sürüm fakat bir etkisi var mı bilmiyorum.
Ekran kartınız tam olarak hangi modeli?, x zaman önce kurduysanız kaldırıp kartınızın sitesinden en güncel sürüm linkini bulalım, veyahutta leptop tasarımında başka bir yerde mi? sürümle alakası var mı?
Sürücüyü ne zaman yüklediniz? Bazı sürüm değerlerimiz tutuyor benimki güncel sürüm fakat bir etkisi var mı bilmiyorum.
Ekran kartınız tam olarak hangi modeli? X zaman önce kurduysanız kaldırıp kartınızın sitesinden en güncel sürüm linkini bulalım, veyahutta laptop tasarımında başka bir yerde mi? Sürümle alakası var mı?
Şuan araştırıyorum ama şöyle bir şey gözüküyor mu?, denk geldim.
Aaa evet gözüme çarpmamış konuyu açtığınız 2. görselde Home'de mevcut aslında güncellik durumunu kontrol etme yeri.