AMD Radeon Software güncelleme sekmesi nerede?

emrhan1461

Hectopat
Daha fazla  

Bu işaretleğim yerde daha önce uygulamanın güncellemelerini kontrol edebilen bir bölme vardı ama orasını şimdi bulamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı 2. resimdeki gibi?

Eki Görüntüle 724184

Bende böyle bir yer çıkıyor karşıma.
Sürücüyü ne zaman yüklediniz?, bazı sürüm değerlerimiz tutuyor benimki güncel sürüm fakat bir etkisi var mı bilmiyorum.
Ekran kartınız tam olarak hangi modeli?, x zaman önce kurduysanız kaldırıp kartınızın sitesinden en güncel sürüm linkini bulalım, veyahutta leptop tasarımında başka bir yerde mi? sürümle alakası var mı?

2 Gün önce DDU ile ekran kartını silip tekrar uygulamayı yükledim öyle güncellemiştim bendeki son güncellme de 16 Ekim gelmiş olan.

2 Gün önce DDU ile ekran kartını silip tekrar uygulamayı yükledim öyle güncellemiştim bendeki son güncellme de 16 Ekim gelmiş olan.
Şuan araştırıyorum ama şöyle bir şey gözüküyor mu?, denk geldim.

Aaa evet gözüme çarpmamış konuyu açtığınız 2. görselde Home'de mevcut aslında güncellik durumunu kontrol etme yeri.

Güncelleme, kardeşim güncelleme. Düzgün çalışıyorsa AMD kart kurcalama bırak öyle kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…