falcon3535 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 331 22 Haziran 2021 #1 Herkese merhabalar. Sabah saatlerinde yeni bir driver sürümü olduğunu görüp güncelledim. İndirip kurmaya çalıştığımda bir hata ile karşılaşıldı dedi ve bilgisayardan galiba silinmiş oldu. Hiçbir türlü bulamıyorum uygulamayı. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2021
Herkese merhabalar. Sabah saatlerinde yeni bir driver sürümü olduğunu görüp güncelledim. İndirip kurmaya çalıştığımda bir hata ile karşılaşıldı dedi ve bilgisayardan galiba silinmiş oldu. Hiçbir türlü bulamıyorum uygulamayı. Ne yapmam lazım?
sadox99 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #11 Aynı sorun bendede oldu. indirip kurucam tşkler. Artı 0 Eksi
G Gözlerime Bak Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 224 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #12 Bu nasıl program benimki de az önce güncelleme yaparken kendi kendini imha etti ortadan kayboldu. Yenisini kuracaz gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Bu nasıl program benimki de az önce güncelleme yaparken kendi kendini imha etti ortadan kayboldu. Yenisini kuracaz gibi duruyor.