AMD Radeon Software güncelleştirme denetleme kısmı yok

Ahmetbrka01

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Valorant'a girdim, oyun açıldı ama siyah ekran tamamen. Alt + Tab attırmıyor ancak Alt + F4 yaparsam ekran geri geliyor.

Belki Valorant ile ilgilidir diye farklı bir oyuna daha girdim, yine tam ekranda siyah ekran alıyorum. Belki ekran kartı sürücüsü ile ilgi bir sorun vardır diye Radeon yazılımını açtım, güncelleştirmeleri denetle kısmı yok olmuş ve bazı sekmeler daha yok.
RX 5700 XT ekran kartını kullanıyorum. Çözümünü bilen biri var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile kaldırın veya güvenli moda girip kaldırın sonra sitesinden yükleyin.

DDU ile kaldırıp tekrar yükledim. Bana bu sorunun 2. oluşu. Kalıcı çözümü var mıdır?

DDU ile kaldırıp tekrar yükledim. Bana bu sorunun 2. oluşu. Kalıcı çözümü var mıdır?

Bu sorun Windows'un AMD sürücülerini güncelleştirmesinden dolayı oluyor. Öncelikle aygıt yöneticisine gelip görsellerden gördüğümüz işlemleri yapıyoruz. Eğer Windows Update'yi güncellerseniz bu sorun bir daha başlayacaktır. O yüzden bir süre Update güncellemeyin. Zaten bu güncellemeler çok boş şeyler. Yapmasanız da olur. Yapacak iseniz bir süre sonra yapın. Sonra bu dediğim şeyleri tekrar uygulayın. Ben bu sorunu böyle çözdüm. Siz de çözdüyseniz geri dönerseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG xdxdxdx.PNG
    13,7 KB · Görüntüleme: 1.284
  • Ekran Alıntısı.PNG asdasdsa.PNG
    21,4 KB · Görüntüleme: 1.308
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…