Çözüldü AMD Radeon Software kayıt kısmı yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

274113

Hectopat
Radeon Software'de kayıt kısmı görünmüyor. DDU ile temizleme yaptım ve son sürüm Driver'i tekrar kurdum ama işe yaramıyor. Aygıt Yöneticisi'nden Ryzen 5 5600G görüntü bağdaştırıcısını devre dışı bıraktığım anda kayıt kısmı geliyor, bunun çözümü nedir?

İşlemcim: Ryzen 5 5600G

Dosya Ekleri

• e.png
    e.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 190
Son düzenleme:
Çözüm
Radeon Software'de kayıt kısmı görünmüyor. DDU ile temizleme yaptım ve son sürüm Driver'i tekrar kurdum ama işe yaramıyor. Aygıt Yöneticisi'nden Ryzen 5 5600G görüntü bağdaştırıcısını devre dışı bıraktığım anda kayıt kısmı geliyor, bunun çözümü nedir?

İşlemcim: Ryzen 5 5600G

Dahili GPU'da kayıt, yayın özelliği kullanamazsınız, desteklemiyor; harici ekran kartınız varsa IGPU'yu kapatıp kullanabilirsiniz.
IGPU'yu nasıl kapatabilirim Aygıt Yöneticisi'nden kapatmak istemiyorum dahili GPU'yu devre dışı bıraktığımda kayıt ve yayın kısmı aktifleşiyor. Herkestemi böyle yoksa sadece bende mi var bu sorun? 2 GPU aktif olmaması mı gerekli.

DDU ile temizledim ve kendi sitesinden son sürümü kurdum.

Aygıt Yöneticisi'nden kapatmayla BIOS'tan kapatma arasında fark yok, ikisinde de devre dışı kalıyor, sadece sizde değil hepsi bu şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı