AMD Radeon Software reccommed vs. optional

Opsiyonel sürümünde bazen sorunlar olabiliyor. WHQL sürümler Windows tarafından onaylanmış ve testleri tamamlanmış sürücü demek. WHQL olanı kurun.
 
21.4.1 iyidir, bazı kullanıcılar ise 21.5.1 ile Uyku Modu sorunu vb. sorunları aştıklarını bildirdiler. 21.5.1 yakında WHQL sertifikası alır diye düşünüyorum. Şu sıra çok güncelleme yayınlanıyor, 6 yıldır güncelleme almayan eski karttan sonra bu güncellemeler iyi geldi.

Not: Yaşadığınız sorun varsa sürüm notlarına bakarak en yeni sürümü edinebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşamıyorsanız, size özel optimizasyon yoksa WHQL sertifikası almasını bekleyebilirsiniz.
 
Şu anda uygulamasından bakıldığında son sürüm olarak 21.4.1 görünüyor zaten diğeri beta gibi olabilir emin değilim fakat sen yine de 21.4.1 indir bir güncelleme gelirse uygulamadan yaparsın zaten
resim_2021-05-15_143929.png
 
Şu anda uygulamasından bakıldığında son sürüm olarak 21.4.1 görünüyor zaten diğeri beta gibi olabilir emin değilim fakat sen yine de 21.4.1 indir bir güncelleme gelirse uygulamadan yaparsın zatenEki Görüntüle 1024380
Hocam programda güncelleme ile ilgili seçenek vardı sanırım. O seçeneği açınca opsiyonel olan sürücüyü de gösteriyor, normal haliyle WHQL sürücüleri gösteriyor.

Not: Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen.
 

Geri
Yukarı