AMD Radeon Software Yüklenmiyor

swencY

Hectopat
AMD ekran kartı sürücüsünü kuruyorum hiçbir sorun yok gözüküyor fakat sürücü kurulmuyor. Sürücüyü açmaya çalıştığımda alttaki hata geliyor .
Screenshot_107.png

Sorun nedir ?

Eğer Driver Booster tarzı bir program kullanıyorsanız, onlar bazen eski sürücü yükleyebiliyor tüm sürücüleri elle silin. Ardından kendiniz elle her şeyi yeniden indirin. Biosunuzun güncel olduğundan emin olun.

Windows 10 1909, Gigabyte RX 570 4G
Eğer Driver Booster tarzı bir program kullanıyorsanız, onlar bazen eski sürücü yükleyebiliyor tüm sürücüleri elle silin. Ardından kendiniz elle her şeyi yeniden indirin. Biosunuzun güncel olduğundan emin olun.
BIOS güncel mi bilmiyorum ama DDU ile bütün sürücüleri sildim, en yeni sürücüyü de yükledim fakat olmuyor, bir de bIOS güncelleyeyim.

Linkten Windows 10 için olan sürücüyü indirip kurmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca güncel BIOS'u da indirebilirsiniz.

Ekran kartı bozuk değilmiş fakat aldığım kişi ekran kartıyla mining yapmış herhalde.
Bana da söylemedi, ekran kartının bazı ayarlarıyla oynandığı için çalışmamış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı