Denedim hepsini fakat olmuyor galiba çözüm driveri önce kurup sonra oyunları kurmak eskiden driveri kurduktan sonra GTA'yı kurmuştum olmuştu fakat yeniden indirmeye üşeniyorumdriverlar güncel oyunu ekliyorum hiçbir şey olmuyor normal devam ediyor tarama işaretine basıyorum oyunlar gidiyor geliyor sonra yine devam.
Anlamadığımda bu Opera'yı koyabiliyorum fakat GTA yok hocam her şey geliyor oraya bir GTA yok bazen kendisi geliyor buna bir çözüm gelmesi lazım.
Eğer özel bir profil oluşturmadıysanız veya bir overclock, undervolt işleminiz yoksa yazılımı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. Oyununuz orijinal mi?AMD Software'daki oyunlar kısmında GTA 5'i seçip onaylıyorum fakat GTA 5 orada belirmiyor. Sebebi nedir sizce? Lütfen bir çözüm bulalım.
AMD Software'daki oyunlar kısmında GTA 5'i seçip onaylıyorum fakat GTA 5 orada belirmiyor. Sebebi nedir sizce? Lütfen bir çözüm bulalım.
Denedim hepsini fakat olmuyor galiba çözüm driveri önce kurup sonra oyunları kurmak eskiden driveri kurduktan sonra GTA'yı kurmuştum olmuştu fakat yeniden indirmeye üşeniyorumdriverlar güncel oyunu ekliyorum hiçbir şey olmuyor normal devam ediyor tarama işaretine basıyorum oyunlar gidiyor geliyor sonra yine devam.
Anlamadığımda bu Opera'yı koyabiliyorum fakat GTA yok hocam her şey geliyor oraya bir GTA yok bazen kendisi geliyor buna bir çözüm gelmesi lazım.
Hocam tabii ki .exe dosyasını seçmelisinizAllah ne muradın varsa versin kanka işin rast gelsin eyvallah oldu arkadaşın dediği çözüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.