Çözüldü AMD Radeon Software'e GTA V eklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

torseuL

Hectopat
Daha fazla  
AMD Software'daki oyunlar kısmında GTA 5'i seçip onaylıyorum fakat GTA 5 orada belirmiyor. Sebebi nedir sizce? Lütfen bir çözüm bulalım.

Çözüm
Denedim hepsini fakat olmuyor galiba çözüm driveri önce kurup sonra oyunları kurmak eskiden driveri kurduktan sonra GTA'yı kurmuştum olmuştu fakat yeniden indirmeye üşeniyorum :( driverlar güncel oyunu ekliyorum hiçbir şey olmuyor normal devam ediyor tarama işaretine basıyorum oyunlar gidiyor geliyor sonra yine devam.
Anlamadığımda bu Opera'yı koyabiliyorum fakat GTA yok hocam her şey geliyor oraya bir GTA yok bazen kendisi geliyor buna bir çözüm gelmesi lazım.

Masaüstündeki GTA simgesini seçmiyorsun değil mi? Oyun dosyalarındaki gta5.exe seçmen gerekiyor.
AMD Software'daki oyunlar kısmında GTA 5'i seçip onaylıyorum fakat GTA 5 orada belirmiyor. Sebebi nedir sizce? Lütfen bir çözüm bulalım.
Eğer özel bir profil oluşturmadıysanız veya bir overclock, undervolt işleminiz yoksa yazılımı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. Oyununuz orijinal mi?

Radeon Software her zaman oyunları bulamıyor. Benim de 3-4 ay önce GTA 5 oynarken bulmamıştı. Driverın son versiyon olduğundan emin ol çünkü güncelleme geldikçe daha fazla oyunu görüyor. Onun dışında oyunun exe dosyasını manuel olarak da ekleyebilirsin.

Driver'in güncel değil ise bu sorun olabilir. Oyun > oyunlar > sağ üstteki üç nokta işareti > bir oyun ekle veya oyunları tara seçeneğini denediniz mi?

Denedim hepsini fakat olmuyor galiba çözüm driveri önce kurup sonra oyunları kurmak eskiden driveri kurduktan sonra GTA'yı kurmuştum olmuştu fakat yeniden indirmeye üşeniyorum :( driverlar güncel oyunu ekliyorum hiçbir şey olmuyor normal devam ediyor tarama işaretine basıyorum oyunlar gidiyor geliyor sonra yine devam.
Anlamadığımda bu Opera'yı koyabiliyorum fakat GTA yok hocam her şey geliyor oraya bir GTA yok bazen kendisi geliyor buna bir çözüm gelmesi lazım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    55,4 KB · Görüntüleme: 97

Masaüstündeki GTA simgesini seçmiyorsun değil mi? Oyun dosyalarındaki gta5.exe seçmen gerekiyor.

Çözüm
Arkadaşlar benim bir problemim var yine buna benzer GTA 5'i Radeon Software'a ekliyorum fakat açılırken time out hatası veriyor. Normal exe dosyasından veya Epic Games üzerinden açmaya çalıştığımda rahatlıkla açılıyor ama o zaman da harici ekran kartı kullanılmıyor. Bilen biri varsa lütfen söylesin ya da daha önce başına gelip çözen. Lütfen...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı