Çözüldü AMD Radeon Vega 8 Graphics nasıl güncellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Matrian

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8gb
Ekran kartı
mx230
İşlemci
Ryzen 5 3500U
Laptop kullanıcısıyım, çok anlamıyorum. MX230 ekran kartım var onu sürekli güncelliyorum fakat bunu nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum. AMD'nin sitesine yazınca çıkmıyor.

Çözüm
Dahili grafik çipinin sürücüsü laptop üreticisinin sitesinden(genelde en günceli değildir ama iş görür) veya AMD sürücü sayfasından indirebilirsin. AMD sürücü indirme anasayfasından sırasıyla şöyle girmek gerekir:

Processors > Ryzen > Ryzen 3000 series > AMD Ryzen 5 3500U
bu şekilde girince uygun adrenalin yazılımı çıkar. İstersen direkt linkini bırakayım.

Harici grafiğin kullanılmadığı hallerde tasarruf için dahili grafik kullanılacağından dolayı onu sürücüsüz bırakmamak lazım. Ancak en günceli olması şart değildir.
Dahili grafik çipinin sürücüsü laptop üreticisinin sitesinden(genelde en günceli değildir ama iş görür) veya AMD sürücü sayfasından indirebilirsin. AMD sürücü indirme anasayfasından sırasıyla şöyle girmek gerekir:

bu şekilde girince uygun adrenalin yazılımı çıkar. İstersen direkt linkini bırakayım.

Harici grafiğin kullanılmadığı hallerde tasarruf için dahili grafik kullanılacağından dolayı onu sürücüsüz bırakmamak lazım. Ancak en günceli olması şart değildir.

Çözüm

teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı