Rehber AMD Radeon Vibrance(Saturation) Ayarı

GenSTAFF

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar.

Nvidia ayarlarından Vibrance %100 yaparak doygunluk ayarının, AMD ekran kartı kullananlar için Radeon Ayarları üzerinden nasıl yapılacağını anlatmaya çalııştım.

YouTube:

CS:GO AMD Radeon Doygunluk Arttırma(Renk Canlandırma)

İlgili Ayar:

Radeon Ayarları - Ekran - Renk - Doygunluk 200

İlgili Görsel Farklılık:

İyi oyunlar dilerim

Yaptım oldu ama bir süre sonra menüde cızırtı sesi ve çok ince beyaz çizgiler gördüm eski ayarına döndürdüm acaba sıkıntı nedir? (1280*960 çözünürlük)

@The Hundred merhaba,
Böyle bir sorunla önceden karşılaşmadım, ilk defa duyuyorum. Kablo olarak DP mi kullanıyorsunuz? Belki kabloyla alakalıdır. Onun dışında hiçbir şey gelmiyor aklıma.

Bende yaptım ancak benimkisi neden bu kadar canlı renklere sahip olmadı anlamadım.

Hocam ben yapıyorum ama yaptıktan sonra sıfırlanıyor ayarlar eskisine dönüyor.Uygula gibi bir butonda yok yardım ederseniz çok sevinirim.
Hocam ben yapıyorum ama yaptıktan sonra sıfırlanıyor ayarlar eskisine dönüyor. Uygula gibi bir butonda yok yardım ederseniz çok sevinirim.

İki yıl önceki konuyu hortlattım özür dilerim. @GenSTAFF

@OsmanArda hocam bir şekilde iletişime geçer misiniz benimle?
Hatta Youtube üzerinden yazın bakalım beraber.

Hocalarım bende Ekran seçeneği yok. Yardım edebilecek var mı?

Hocalarım bende ekran seçeneği yok. Yardım edebilecek var mı?

Hocam ekran kartı sürücüsünü güncelleyin tek seçenek bu diye biliyorum. "ekran kartınız" driver diye yazınca çıkıyor. Güncel ise arama yerine ekran yazın çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…