AMD Radeon VII İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
AMD Radeon VII İncelemesi
Dünyanın ilk 7nm oyuncu ekran kartı Radeon VII, kapsamlı incelememizde RTX 2080 ile karşı karşıya geliyor. AMD’nin yeni Radeon VII ekran kartı dünyanın ilk 7nm oyuncu ekran kartı olma özelliğine sahip. Aslında bu kartın tam olarak oyun amaçlı üretildiğini söylemek de pek doğru olmayabilir zira AMD, kartın üzerindeki 16 GB HBM2 bellek ile ürünün 8K […]

Devamı: AMD Radeon VII İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bence gayet güzel bir kart olmuş. 16GB yerine 11 veya 12GB olsa fiyat bakımından daha cazip olurdu. Güç tüketimi konusu da beklediğim kadar kötü değil. Yük altında tüketim değerleri gayet güzel. Ben beğendim kartı :)

Biz AMD'den NVIDIA'nın ikinci kartına rakip değil en güçlü birinci kartından daha güçlü kart bekliyoruz. Şu HBM2 sevdasını da anlamıyorum, Vega 56/64'de kullandılar temin etmekte zorluk çektiler, yersiz bir ısrar olduğunu düşünüyorum.

Şu an yetersiz kalan bir kart olsa bile size burada diyorum bu yorumum kanıttır güncellemeler ilebu kart RTX 2080Tİ ile güzelce rakip olacak. RX580 ve 570 Böyleydi bu da böyle olacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı