AMD Radeon yazılımı sürücü zaman aşımı hatası nasıl giderilir?

Ftugay

Hectopat
Daha fazla  
Daha dün sistem topladım ve bugün Valorant'ta sistemi denemek için indirdim ve açtım. Ancak poligona girdikten 15 saniye sonra oyun 4 5 saniyeliğine takılmaya başladık. Ve bu 10 saniyede bir oldu. Ardından AMD Radeon yazılımı sürücü zaman aşımı adlı bir uyarı verdi ve sürücülerim güncel. Ne yapacağımı bilmiyorum tüm hevesim yerle bir oldu. Şu sorunu nasıl çözebilirim?

Daha dün sistem topladım ve bugün Valorant'ta sistemi denemek için indirdim ve açtım. Ancak poligona girdikten 15 saniye sonra oyun 4 5 saniyeliğine takılmaya başladık. Ve bu 10 saniyede bir oldu. Ardından AMD Radeon yazılımı sürücü zaman aşımı adlı bir uyarı verdi ve sürücülerim güncel. Ne yapacağımı bilmiyorum tüm hevesim yerle bir oldu. Şu sorunu nasıl çözebilirim?
Hocam DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrardan kurup dener misin?

Hocam banada oldu amdnin uygulamasından güncellemeniz lazım sorun çözülüyor.

yeniden yaptım bu şekilde sorun yine devam ediyor :(
ekran kartı hafif bir wuu sesi çıkartıyor ve sorun başlıyor devamında

az önce cs 2 de denedim ama hiç bir sıkıntı yaşamadım hatta 230 fps aldım yüksek ayarlarda 2k da. Yarına kadar da rdr2 iner onda denerim.

Son düzenleme:
yeniden yaptım bu şekilde sorun yine devam ediyor :(
ekran kartı hafif bir wuu sesi çıkartıyor ve sorun başlıyor devamında

az önce cs 2 de denedim ama hiç bir sıkıntı yaşamadım hatta 230 fps aldım yüksek ayarlarda 2k da. Yarına kadar da rdr2 iner onda denerim.
hayırlı olsun hocam benimde fps seviyeleri biraz arttı iyi geceler herkese.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı