whir0n Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 265 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #11 Salihw dedi: Bu konuda kafam çok takıldı elimde RE4 kodu var ben almak isteyen kişiye nasıl kodu teslim edebilirm? Ayrıca Technopat'ta satış konusu açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar oyunu aldım arkadaştan sıkıntı çıkmadı güvenilir <3
Salihw dedi: Bu konuda kafam çok takıldı elimde RE4 kodu var ben almak isteyen kişiye nasıl kodu teslim edebilirm? Ayrıca Technopat'ta satış konusu açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar oyunu aldım arkadaştan sıkıntı çıkmadı güvenilir <3
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.507 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #12 Salihw dedi: 200 TL'ye veririm. Genişletmek için tıkla... Tamam direkt alıyorum senden. Biraz bekleseydin keşke gormemiştim mesajı.
Salihw dedi: 200 TL'ye veririm. Genişletmek için tıkla... Tamam direkt alıyorum senden. Biraz bekleseydin keşke gormemiştim mesajı.