AMD Rewards Starfield nasıl alınır?

GaJente

Centipat
Arkadaşlar Vatan'dan RX6700 ekran kartı aldım ve bunun için bir kod aldım bu kodu AMD Rewards'a girdim ve satın alma kanıtı istediler istedikleri formu doldurdum birkaç saat sonra şöyle bir mail geldi.

Ne yapmam gerek, destek bilet kimliği nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapmanız gerektiği zaten açıkca söylenmiş, aldığınız kodu mail veya herhangi bir kağıt üzerinden aldıysanız bunun resmini istiyorlar.
Kodu aldığım mail'i ekleyip tekrar satın alma kanıtı'mı göstereceğim destek bilet kimliğinin bir amacı yokmu?

Kodu aldığım mail'i ekleyip tekrar satın alma kanıtı'mı göstereceğim destek bilet kimliğinin bir amacı yokmu?
Destek bilet kimliğine ihtiyaç yok, sadece kanıtı ekleyin.

Hocam durum nedir? Bende aynı sorunu yaşıyorum şuanda. Dün mail gönderdim hala bir dönüş olmadı?

Hocam durum nedir? Bende aynı sorunu yaşıyorum şuanda. Dün mail gönderdim hala bir dönüş olmadı?
Hocam banada biraz geç cevap verdiler ama onaylandı şuan ödüllerim kısmında gözüküyor satın alma kanıtı olarak faturanızı, size gelen kodu ve diğer isteyenleri gönderdiyseniz cevap gelir yüksek ihtimal

Evet gönderdim herşeyi fakat oyun bu gece oynanabilir olacak ve ben daha oyunu indiremedim. Kaç gün sürdü peki geri dönmeleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…