AMD Rewards Starfield nasıl alınır?

GaJente

Centipat
Arkadaşlar Vatan'dan RX6700 ekran kartı aldım ve bunun için bir kod aldım bu kodu AMD Rewards'a girdim ve satın alma kanıtı istediler istedikleri formu doldurdum birkaç saat sonra şöyle bir mail geldi.

Merhaba *****,

Makbuzunuzun resmini aldık. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için satıcınız tarafından size sağlanan kupon kodunuzun bir görseline ihtiyacımız var.

Bu görüntü baskı ekranı, ekran görüntüsü veya taranmış olabilir.

Sabrınız ve himayeniz çok takdir edilmektedir.

Saygılarımızla,
AMD ödül desteği.

Destek bilet kimliği:******

Ne yapmam gerek, destek bilet kimliği nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kodu aldığım mail'i ekleyip tekrar satın alma kanıtı'mı göstereceğim destek bilet kimliğinin bir amacı yokmu?
Destek bilet kimliğine ihtiyaç yok, sadece kanıtı ekleyin.

Arkadaşlar Vatan'dan RX6700 ekran kartı aldım ve bunun için bir kod aldım bu kodu AMD Rewards'a girdim ve satın alma kanıtı istediler istedikleri formu doldurdum birkaç saat sonra şöyle bir mail geldi.

Ne yapmam gerek, destek bilet kimliği nedir?
Hocam durum nedir? Bende aynı sorunu yaşıyorum şuanda. Dün mail gönderdim hala bir dönüş olmadı?

Hocam banada biraz geç cevap verdiler ama onaylandı şuan ödüllerim kısmında gözüküyor satın alma kanıtı olarak faturanızı, size gelen kodu ve diğer isteyenleri gönderdiyseniz cevap gelir yüksek ihtimal
Evet gönderdim herşeyi fakat oyun bu gece oynanabilir olacak ve ben daha oyunu indiremedim. Kaç gün sürdü peki geri dönmeleri?

Evet gönderdim herşeyi fakat oyun bu gece oynanabilir olacak ve ben daha oyunu indiremedim. Kaç gün sürdü peki geri dönmeleri?
Hocam ben 27 ağustos saat 8 gibi yolladım 28 ağustos saat 18 gibi döndüler oyunu alsanızda şuan yükleyemezdiniz zaten oyun çıktığı zaman kod veriliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı