AMD Rx 470 Witcher 3 Performansı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

AMD’nin orta sınıf ekran kartı ile The Witcher 3’ün performansına bakıyoruz. Ekran kartlarının performansını ölçmek için benchmark kullanmak sık başvurduğumuz bir yöntem. Fakat oyun için performans testleri daha uzun soluklu bir maraton olduğundan dolayı kartın uzun vadede ne kadar ısındığını, FPS düşülerinin olup olmadığını ve uzun vade bellek kullanımının ne seviyede olduğunu anlamada en etkili yöntemlerden […]

AMD Rx 470 Witcher 3 Performansı Technopat

Daha fazlası...

Benim kendi rx470 ve i5 6400 ile Terrain ve texture detail ultra postprocessing high hairworks kapalı diğer ayarlar high 1080p de 60 fps üstü yakalıyorum. Zaten önemli olan bu iki ayarın ultrada olması :)

Dostlar, bu yaptığınızı yakıştıramadım size. Ben günlerdir Ciri'yi kurtarmaya çalışıyorum, acaba kurtulacak mı Av'a mı yakalanacak diye kara kara düşünüyorum, siz de Ciri ile oynadınız şimdi..
Neyse en azından içim rahat, kurtulacağından eminim :) Kear Morhen da olacak savaştan tüm witcherler sağ çıkacak mı ? Şimdi siz Ciri ile oynayınca, Geralt'ın öleceği oyuna Ciri ile devam edeceğimiz gibi bir izlenim oluştu, neyse oynayıp görelim bakalım :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı