AMD RX 480 Fan Durdu!

Ben driver bölümünden bulamadım. Sapphire kullandığım için onun programını kullanıyorum. Tek sorun açmayınca fanlar hiç dönmüyor. :D
Asusun gpu tweak programını indirsene 2.8.2.0 olanı birde onu dene ben sapphire ekran kartında onu kullandım sapphirenin programından daha verimli çalıştı.

Sapphire Trixx işimi görüyor teşekkür ederim. :)

Açıkçası normalde fan ayarlarını ve OC ayarlarını AMD crimson üzerinden wattman aracılığıyla yapabilmeniz lazım. Ya siz yanlİş driver kurdunuz yada siz kurmadınız,windosun kurduğu driverini kullanıyorsunuz . Fotoğraf atarsanız wattman arayüzünü yardımcı oluruz, ki tahminimce siz wattman arayüzüne hiç girmediniz. Tekrar söylüyorum ; AMD 400 serisi ekran kartlarında harici yazılımları bitirdi. Wattman hepsinden iyi ve sonuçta GPU çekirdeğini üreten firma bizzat bu programı çıkardı ;dahası yok. Bir foto atın ,size yüzde kaç yükte hangi frekansta çalışacağından tut kaç derecede fan durduracagina kadar ayarlayalım vesselam . Saygılar .

Açıkçası normalde fan ayarlarını ve OC ayarlarını AMD crimson üzerinden wattman aracılığıyla yapabilmeniz lazım. Ya siz yanlİş driver kurdunuz yada siz kurmadınız,windosun kurduğu driverini kullanıyorsunuz . Fotoğraf atarsanız wattman arayüzünü yardımcı oluruz, ki tahminimce siz wattman arayüzüne hiç girmediniz. Tekrar söylüyorum ; AMD 400 serisi ekran kartlarında harici yazılımları bitirdi. Wattman hepsinden iyi ve sonuçta GPU çekirdeğini üreten firma bizzat bu programı çıkardı ;dahası yok. Bir foto atın ,size yüzde kaç yükte hangi frekansta çalışacağından tut kaç derecede fan durduracagina kadar ayarlayalım vesselam . Saygılar .

En kısa zamanda müsait olduğumda tabii ki...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı