erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 12 Mayıs 2023 #1 Görseldeki hatayı veriyor DDU ile sürücüleri silip yeniden denedim fakat olmuyor. Minidump: 051223-48000-01.dmp Son düzenleme: 12 Mayıs 2023
Görseldeki hatayı veriyor DDU ile sürücüleri silip yeniden denedim fakat olmuyor. Minidump: 051223-48000-01.dmp
Çözüm erenkrgloglu 13 Mayıs 2023 ayçöreğ dedi: WHQL olan son sürücüyü indirip denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm sorunun nedeni sistemde eksik dosyalar bulunması eksik dosyaları onardıktan sonra sorunsuz bir şekilde kuruldu sürücü.
ayçöreğ dedi: WHQL olan son sürücüyü indirip denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm sorunun nedeni sistemde eksik dosyalar bulunması eksik dosyaları onardıktan sonra sorunsuz bir şekilde kuruldu sürücü.
ayçöreğ Megapat Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 789 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #2 WHQL olan son sürücüyü indirip denemenizi öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 13 Mayıs 2023 #3 ayçöreğ dedi: WHQL olan son sürücüyü indirip denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm sorunun nedeni sistemde eksik dosyalar bulunması eksik dosyaları onardıktan sonra sorunsuz bir şekilde kuruldu sürücü. Artı 0 Eksi Çözüm
ayçöreğ dedi: WHQL olan son sürücüyü indirip denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm sorunun nedeni sistemde eksik dosyalar bulunması eksik dosyaları onardıktan sonra sorunsuz bir şekilde kuruldu sürücü.