RX 5600XT "amdkmdag.sys" mavi ekran hatası

redexe7

Centipat
Merhaba bilgisayarıma, BIOS'u güncellemek için Atıflash indirdiğimden beri mavi ekran hatası yani amdkmdag.sys hatası alıyorum. Sürücüyü DDU ile kaldırıp en güncel sürümü kurdum, düzelmedi. UEFI Windows 10 format attım, ekran kartının her iki BIOS'unu da ekran kartı üreticisinin sayfasında bulunan yazılım ile güncelledim ve ilk 3 4 gün yapmadı fakat bugün 2 kere yaptı, oyunda yapmıyor sadece boşta yapıyor. Ekran kartım RX 5600XT. Mini dump dosyalarını hiçbir siteye yükleyemedim hata verdi neden bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Piyasada iki tane THICC II Pro ekran kartı var. İkisinden hangisi senin ekran kartının seri numarasıyla uyuşuyor? Kutunun üzerinde yazması lazım.
Kusura bakmayın modeli yanlış belirtmişim,
XFX AMD Radeon™ RX 5600 XT 14Gbps 6GB GDDR6 THICC II Pro
14gbps olanıymış kutudan seri numarasından teyit ettim.

Bu kartın vBIOS ihtiyacı yok ki. Siz 12 GBPs modellerin BIOS'unu indirmişsiniz.

@Recep Baltaş GPU BIOS sıfırlaması nasıl oluyor hocam? Ben bilmediğim için arkadaşa yardım edemiyorum. Arkadaş galiba yanlışlıkla başka bir kartın GPU BIOS'unu indirip yüklemiş. @Murat5038
Aynen öyle yapmışım hay kafama :) Radeon softwareden baktığımda kart 12gbps gözüküyordu o yüzden ben de 12gbps sandım, vBios`u nasıl sıfırlayabilirim bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı