T tuggi Femtopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 5 20 Haziran 2020 #11 Bende Sapphire Pulse modeli var ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bios update olarak geldi.
Gwenwin in unodui Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #12 Ben xfx 5600xt kullanıyorum. Yaşadığım tek sorun oyunlarda falan esc bastıgımda bazen ekranda parlamalar oluyor yani ışık yanıp sönüyor gibi. bu sorunun da farkındalar. onun haricinde sorun yok
Ben xfx 5600xt kullanıyorum. Yaşadığım tek sorun oyunlarda falan esc bastıgımda bazen ekranda parlamalar oluyor yani ışık yanıp sönüyor gibi. bu sorunun da farkındalar. onun haricinde sorun yok
BetulRoyale Decapat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 11 4 Eylül 2021 #13 koraybfm dedi: Ben de PowerColor marka var 5600 XT. Uzun saatler yükte çalışınca siyah ekran verip reset atıyor PC maalesef. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu ben de yaklaşık 1 yıldır yaşıyorum. Tüm sürücüler güncel olduğu halde devam ediyor. Sebebini veya bir çözümünü öğrenebildiniz mi?
koraybfm dedi: Ben de PowerColor marka var 5600 XT. Uzun saatler yükte çalışınca siyah ekran verip reset atıyor PC maalesef. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu ben de yaklaşık 1 yıldır yaşıyorum. Tüm sürücüler güncel olduğu halde devam ediyor. Sebebini veya bir çözümünü öğrenebildiniz mi?