AMD RX 5700 alınır mı?

Gdjer372

Hectopat
Bende 500W 6+2 pine sahip bir PSU var. RX 5700 yanlış bakmadıysam 6+8 pin gerektiriyor. Bu kartı elimdeki güç kaynağı ile kullanmam mümkün mü?

Bir de daha önce AMD hiç kullanmadım bu yüzden ön yargım var. AMD'nin meşhur driver sorunları, WattMan hataları, ısınma sorunları devam ediyor mu hala?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 500W 6+2 pine sahip bir PSU var. RX 5700 yanlış bakmadıysam 6+8 pin gerektiriyor. Bu kartı elimdeki güç kaynağı ile kullanmam mümkün mü?

Bir de daha önce AMD hiç kullanmadım bu yüzden ön yargım var. AMD'nin meşhur driver sorunları, WattMan hataları, ısınma sorunları devam ediyor mu hala?
RX 5000 serisi sorunlu bir seri. Yakın fiyata RX 6600 bulabilirsen almanı öneririm.

Hocam bahsettiğiniz sorunlar 5000 serisinde görülüyor. Yakın fiyatlarda 6600 var ona bir bakmanızı öneririm hem ucuz hem performansı yüksek hem de dediğiniz ayarlarda bir kart.

5000 serisi ile uğraşıcağına 1650S veya düz RX6600 veya Arc'a 750'ye bakılabilir.

RX 5000 serisi sorunlu bir seri. Yakın fiyata RX 6600 bulabilirsen almanı öneririm.

Hocam bahsettiğiniz sorunlar 5000 serisinde görülüyor. Yakın fiyatlarda 6600 var ona bir bakmanızı öneririm hem ucuz hem performansı yüksek hem de dediğiniz ayarlarda bir kart.
6600 ile aynı fiyata 3050 var. Performans olarak 6600 daha iyi ama o her yerde bahsedilen sorunlar olacaksa, kart 85 derecelerde gezecekse 15 fps az olsun, sağlam olsun tercihindeyim. Siz ne düşünüyorsunuz?

6600 ile aynı fiyata 3050 var. Performans olarak 6600 daha iyi ama o her yerde bahsedilen sorunlar olacaksa, kart 85 derecelerde gezecekse 15 FPS az olsun, sağlam olsun tercihindeyim. Siz ne düşünüyorsunuz?

6600 XT stok fan maksimum 82 derece gördü çift fanlı modelden bahsediyorum hocam 3 ön fan 1 egzoz fanı var kasanın.
RDR2 yüksek ayarlar 1080p.
TLOU Assassin's Creed gibi oyunları ısınma problemi yaşamadan akıcı oynatıyor.
Driver kısmına gelirsek AMD çok büyük atılımlar yaptı hocam 2 sene olacak daha driver sorunu görmedim.

6600 ile aynı fiyata 3050 var. Performans olarak 6600 daha iyi ama o her yerde bahsedilen sorunlar olacaksa, kart 85 derecelerde gezecekse 15 fps az olsun, sağlam olsun tercihindeyim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cidden 6600 ile 3050 mi karşılaştırıyorsun?
RX 6600 her yönüyle ezer geçer. 6600XT sahibiyim hava akışı rezil bir kasayla kullanıyorum henüz hiçbir şekilde 75 dereceyi geçmedi.

Bahsettiğin kart 8+6 güç beslemesine sahip senin psu kurtarmıyor, molex veya satadan Pcı-e dönüştürücü tavsiye etmem. Yakın zamana kadar kullandığım bir karttı RX5700 gayet stabil gayet de serin çalışıyor. Shappire modelini tavsiye etmem.

Bende ASUS'un RX 6600 Dual V2 modeli var hiçbir hata almadım sıcaklık konusunda oyunlarda 60 derecenin üstüne asla çıkmadı FurMark gibi testlerde 63 derece falan gördüm çok serin bir kart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı