AMD RX 5700 XT ile uyumlu çalışan işlemciler nelerdir?

Forathdor

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. PC parça donanıma biraz yabancıyım yardım istiyorum. 4 yıl önce Sapphire çift fanlı RX 5700 XT be Pulse aldım. Şu an aktif işlemcim Ryzen 5 3500X, fakat bazı oyunlarda yetersiz kaldığını düşünüyorum. Ryzen 7 7700, 7700X düşünüyorum. Genellikle FPS oynuyorum (CS, CoD, BF, PUBG) sizce nasıl olur veya varsa daha iyi dediğiniz işlemciler nelerdir? (Eğer yüksek performanslı bir şey söylerseniz rica etsem stok fan veya uygun olabilecek kule tipi/sıvı soğutucuda söyler misiniz?)

Merhaba iyi sosyaller. PC parça donanıma biraz yabancıyım yardım istiyorum. 4 yıl önce Sapphire çift fanlı RX 5700 XT be Pulse aldım. Şu an aktif işlemcim Ryzen 5 3500X, fakat bazı oyunlarda yetersiz kaldığını düşünüyorum. Ryzen 7 7700, 7700X düşünüyorum. Genellikle FPS oynuyorum (CS, CoD, BF, PUBG) sizce nasıl olur veya varsa daha iyi dediğiniz işlemciler nelerdir? (eğer yüksek performanslı bir şey söylerseniz rica etsem stok fan veya uygun olabilecek kule tipi/sıvı soğutucuda söyler misiniz?)

Ryzen 7000 serisinde DDR5 AM5 soketine geçildi onun için anakart + RAM'de değişmen gerekir, aynı anakartı kullanacaksanız Ryzen 5 5600 öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı