AMD RX 5700 XT Nitro+ FurMark test sonucu nasıl?

Makaleler
1
Daha fazla  
1080p 0 X MSAA 15 dakikalık testte maksimum 84 derece gördü %65 fan hızında. Normalde kartım "BE" sürüm diye geçiyor yani normal XT'den biraz daha az MHz değerine sahip, 100 MHz falan. BIOS'u normal XT yüklü "BE"nin BIOS'unu bulamadım. Sizce değerleri iyi mi?
Kart zamanında mining görmüş 2 ay.
RDR2 oynarken 2 saat sonunda maksimum 75 dereceye ulaştım yüksek ayarlarda.
Not: RDR2 oynarken fan hızı %50'de 75 gördüm.

Güncelleme:
Birkaç gün önce konu açmıştım 84 dereceyi görmüştü, sıcaklık değeri normal mi diye.
Şimdi macununu yeniledim 2 dakika da 67 dereceye geldi daha geçeceğini sanmıyorum.
Zaten ilk 1. dakikaya girdiğimde 67 dereceydi yani artsa artsa 68-69 derece olur 10. dakikaya kadar, tahminimce.

Değerler normal mi?
Fan %67.

Son düzenleyen: Moderatör:
2,5 yıllık RX 6600 Eagle kullanıyorum FurMark'ta tam kullanımda 54 derece görüyorum ısı kesinlikle çok yüksek termal macun sürün kasa fanını arttırın

6600 ve 5700XT arasında devasa bir TDP farkı var karşılaştırmak mantıksız olur ama evet sıcaklık fazla.

2,5 yıllık RX 6600 Eagle kullanıyorum FurMark'ta tam kullanımda 54 derece görüyorum ısı kesinlikle çok yüksek termal macun sürün kasa fanını arttırın

Hocam fan hızının az olması bunun sebebi olabilir mi? İsterseniz fan hızını maksimum 80 yaparak tekrar deneyeyim.

6600 ve 5700XT arasında devasa bir TDP farkı var karşılaştırmak mantıksız olur ama evet sıcaklık fazla.

Sorun şu ki sadece FurMark'ta bu derecelere geldiğini görüyorum. RDR 2 de bile 75'e 1 kere falan geldi sürekli 70 civarında takılıyor % 50 fan kullanımın da.

Fan hızı da pek az değil aslında. Mümkünse elinizle fan grafiği ayarlayın Radeon Software üzerinden.

FurMark testi yapacağım diye fan hızını varsayılan ayarladım. Yoksa kendi kullandığım fan hızı maksimum 52 görsün şeklinde, ve bu şekilde maksimum 75 görmüşümdür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı