AMD RX 590 Wattman Hatası

Hocam youtube video link
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu bi izle anlatarak kafan çok karışır ama inan bana garantin yoksa yap yoksa servise ver

Hocam youtube video link
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu bi izle anlatarak kafan çok karışır ama inan bana garantin yoksa yap yoksa servise ver

Kart zaten şuan garantide (ASUS) bu sorundan dolayı ama sorun yok diyip geri yolluyorlar. Kartım RX 460 bu videoyu izleyerek yine de yapabilir miyim?

Asus GTX 760 VBIOS burdan biosunu bulup flashlayıp aynı anakart bios atar gibi snra kartını da bi temizle mis gibi olur
Yukardaki örnek verdim bak zaten forumda herkes anlatıyo servise verip yada onlar bios güncellesin istiyosan
Flashlayıp derken anlamadım? Videoda bi dosya açıp kolayca yapıyorlar ancak ben dediğiniz yerden bulup indirdim bi tane rom dosyası indi nasıl yapcağımı anlamadım.

Dosya Ekleri

• 2019-04-14 (1).png
    2019-04-14 (1).png
    386,7 KB · Görüntüleme: 159
Ek Açıklama 2020-06-08 150208.png

Selamlar herkese. AMD Ryzen 5 2600 işlemcim ve AMD RX 590 ekran kartım var. Oyunlarda aniden donuyor ve tepki vermiyor. Mecbur reset atıyorum ve başlangıçta böyle bir uyarı geliyor. İşlemciye overclock yaptım. (3.4 GHz-3.8 GHz) sıcaklık değerleri gayet normal. Radeon ayarlarından WattMan ayarları yapmıyorum çünkü garanti dışı kalabileceğini söylediler. İnternetteki çoğu çözümü izledim ama hala devam ediyor bazı arkadaşlarım Windows 10 güncellemesinden kaynaklandığını söyledi. Sorun ve çözümü nedir?
Eki Görüntüle 377171

Bu hata yüzünden bende bende çile çektim geçici bir çözümü var ama bilgisayar kapandığında veya yeniden başlatıldığında sürekli bu işlemi tekrarlamak gerekiyor.Ayarlarınızı bu şekilde düzeltin olacaktır bende rx590 kullanıcısıyım

Eki Görüntüle 586561

Bu hata yüzünden bende bende çile çektim geçici bir çözümü var ama bilgisayar kapandığında veya yeniden başlatıldığında sürekli bu işlemi tekrarlamak gerekiyor.Ayarlarınızı bu şekilde düzeltin olacaktır bende rx590 kullanıcısıyım
Hangi model RX 590 kullanıyorsunuz? Ben XFX RX 590 kullanıyorum bende bu hata ile çok uğraştım fakat şuan 20.4.2 sürümünü kullanıyorum. Ayrıca Frekans Mhz değerini 90 düşürdüm, güç limiti -5 ve undervolt işlemi uyguladım bu hatayı almadım. Radeon ayarlarının kalıcı olması için Windows ayarlarından hızlı başlatma ayarını kapatmak lazım.

Hangi model RX 590 kullanıyorsunuz? Ben XFX RX 590 kullanıyorum bende bu hata ile çok uğraştım fakat şu an 20.4.2 sürümünü kullanıyorum. Ayrıca frekans MHz değerini 90 düşürdüm, güç limiti -5 ve undervolt işlemi uyguladım bu hatayı almadım. Radeon ayarlarının kalıcı olması için Windows ayarlarından hızlı başlatma ayarını kapatmak lazım.

Nasıl kalıcı yapacağımı kısaca açıklar mısınız? RX590 Nitro+ Sapphire Edition kullanıcısıyım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı