AMD RX 6500 XT için en iyi sürücü

TwistedFateracon

Zeptopat
Daha fazla  
RX 6500 XT kullanıyorum Windows 10 Home kullanıyorum 11dede aynı sorunu yaşıyorum. OS fark etmeksizin.
LoL oynarken en son sürüm olan 23.11.1 kullanırken FPS'te sıkıntı yok lakin rezalet şekilde kasma hissi geliyor psikolojik falan değil forumda 1-2 kişinin yazısındada gördüm akıcılık falan düşmüş.
O yüzden 23.8.2 kullanıyorum lakin o zamanda CS'ye giremiyorum hata veriyor ve felaket şekilde kasıyor oyun ama 23.11.1'de sıkıntı yok CS de.
Ben ne yapacağım kafayı yiyeceğim.
Pişmanım aldığıma ben bir hata yaptım siz gidip de AMD ekran kartı almayın abi kas gücü olarak falan güçlüler lakin yazılımı berbat.
Ekran kartı sıfır, 3 ay öncesine kadar sıkıntı yoktu nerede AMD yine yaptı yapacağını driverlarda sıkıntı çıkartmaya başladı o günden beri her günüm zehir.

23.10.2 kullanmayı deneyin, bu sürümde problem yaşayan biriyle karşılaşmadım. 23.11.1 için çok bir problem yok sanırsam ama hata yaşayanlar olmuş. Buna ben de dahilim.

Hocam lol oynuyorsanız sizdede bir kasma hissi var mı son sürümde?
denerim o sürümü teşekkürler
23.11.1'de çökme yaşıyordum. Direkt olarak LoL'le alakalı değil ama ekran kartının hafif yüke girdiği zamanlarda yaşatıyordu bazen. 23.10.2'de böyle bir şey yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı