AMD RX 6600 software önerisi

BoranGrimes

Decapat
Daha fazla  
1 2 ay önce AMD sofwaresinde eski bir software kullanıyordum oyunlarda artık drop yemeye başlamıştım, yeni softwareye geçtim 24.9.1 güncel olarak kullandığım drop yemiyorum fakat arada çökme oluyor. Güncel olarak en iyi performanslı ve çökmeyen bir sürüm önerir misiniz?

Aynı ekran kartına sahibiz bu tür şeyleri çok kafaya takan biriyim ve bir çok driver denedim en iyisi 24.5.1 şuanlık benim için. Ayrıca çökme vesaire oluyorsa driver only kurabilirsin (Eğer radeon yazılımını kullanmıyorsan).

RX 5700XT AMD'nin en sorunlu ekran kartı diyebilirim kullanmış biri olarak tüm sorunları bir şekilde çözdüm ve her zaman en güncel sürücü en iyi sürücü oldu.

Bu rehberdeki ayarları deneyebilirsin eğer RAM ve güç kaynağından bir sorun yok ise bir daha çökme yaşamayacaksın.

Aynı ekran kartına sahibiz bu tür şeyleri çok kafaya takan biriyim ve birçok driver denedim en iyisi 24.5.1 şu anlık benim için. Ayrıca çökme vesaire oluyorsa driver only kurabilirsin (Eğer Radeon yazılımını kullanmıyorsan).

Şu an senin önerdiğin sürümü denedim ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor teşekkürler konu kapanabilir çözümüde budur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı