AMD RX 6600 vs GTX 1660 Super

Öncelikle şu an bahsi geçen kartlar RX 6600 ve GTX 1660 Super. Eski kartlarda VRAM'i pazarlama taktiği olarak NVIDIA da kullandı NVIDIA da sütten çıkmış ak kaşık değil. Bahsi geçen kart RX 6600 mis gibi kart. İstemeyen, şüphesi olan, acaba mı diye düşünen kimse AMD kart almamalı.

Yani ben RX 580 8 GB alırken, eşek değillerse 8 GB VRAM kaldırmayan kart yapmazlar diye aldım. RDR'de 4 GB VRAM'i geçtikten sonra FPS düşüyor. Ha bu RX 6600 ve Cyberpunk olur ya da yeni nesil oyunlarda olur.

MSI Gaming X RX 6600 Sapphire'den iyidir ben olsam MSI alırdım RX 6600 hele ki Sapphire çöp bir kart, kenarda duruyor öyle, Sapphire 6600'üm 3070 Ti kullanmayacaktım baktım kart yalpalıyor yüzüne bakmıyorum artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Gaming X RX 6600 Sapphire'den iyidir ben olsam MSI alırdım RX 6600 hele ki Sapphire çöp bir kart, kenarda duruyor öyle, Sapphire 6600'üm 3070 Ti kullanmayacaktım baktım kart yalpalıyor yüzüne bakmıyorum artık.

Marka tartışılır hocam. Dediğin doğru ama markanın da etkisi var. GigaByte ile Sapphire bir değil.

Öncelikle şu an bahsi geçen kartlar RX 6600 ve GTX 1660 Super. Eski kartlarda VRAM'i pazarlama taktiği olarak NVIDIA da kullandı NVIDIA da sütten çıkmış ak kaşık değil. Bahsi geçen kart RX 6600 mis gibi kart. İstemeyen, şüphesi olan, acaba mı diye düşünen kimse AMD kart almamalı.

Performansı iyi de alırken tombala çekiyorsun.

Marka tartışılır hocam. Dediğin doğru ama markanın da etkisi var. Gigabyte ile Sapphire bir değil.

Performansı iyi de alırken tombala çekiyorsun.

Ben RX 6600'ü düşük watt tüketimi için kullanıyordum karta para vermedim 3070 Ti malum 310 watt çekiyor sonra baktım siyah ekran alıyorum derken freesynch açık kart sıcak çalışıyor dedim bu AMD hala saçma problemlerle uğraşıyor 3070 Ti'a devam ediyorum Gaming X güzel model uygun bulsam alırım.

Ben RX 6600'ü düşük watt tüketimi için kullanıyordum karta para vermedim 3070 Ti malum 310 watt çekiyor sonra baktım siyah ekran alıyorum derken freesynch açık kart sıcak çalışıyor dedim bu AMD hala saçma problemlerle uğraşıyor 3070 Ti'a devam ediyorum Gaming X güzel model uygun bulsam alırım.
310 W mı? Elektrik faturası ne kadar geliyor?

6600 varken 1660 super kesinlikle alınmaz. Ne DLSS ne de RT var ve VRAM kapasitesi de yetersiz.

@ildewild eskiden VRAM tüketimi hızla artmadığı gibi oyunlarda çok kullanmiyordu. Şimdi 1080P'de bile 8GB'den fazla VRAM kullanan oyun var. Geçen bir konu da bir hocam fotoğraf atmıştı hatta.

Ha RX6600 daha yeni bir kart bunu da unutmayın. Yine de eğer problem olacağından şüpheniz var ise almayın. O konuda ne yazık ki bizim yapacak bir şeyimiz yok.

6600 varken 1660 Super kesinlikle alınmaz. Ne DLSS ne de RT var ve VRAM kapasitesi de yetersiz.

@ildewild eskiden VRAM tüketimi hızla artmadığı gibi oyunlarda çok kullanmiyordu. Şimdi 1080P'de bile 8 GB'den fazla VRAM kullanan oyun var. Geçen bir konu da bir hocam fotoğraf atmıştı hatta.

Ha RX6600 daha yeni bir kart bunu da unutmayın. Yine de eğer problem olacağından şüpheniz var ise almayın. O konuda ne yazık ki bizim yapacak bir şeyimiz yok.

Şüphesi olan almasın çok saçma bir cümle hocam. Şüphesi olmayan insan var mı ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı