Merhaba. AMD sofware kurarken böyle bir hatayla karşılaştım yardımcı olursanız sevinrim.
Eki Görüntüle 2069353
Şu driver uninstaller ile temiz sil eskiyi önce.Merhaba. AMD sofware kurarken böyle bir hatayla karşılaştım yardımcı olursanız sevinrim.
Eki Görüntüle 2069353
dediğinizi yaptım daha çok pc kasmaya başladıŞu driver uninstaller ile temiz sil eskiyi önce.
Sonra da şunu yükle bakalım bir deneyelim.
Revision Number
Adrenalin 23.11.1 (WHQL Recommended)
Kasma nedeni ekran kartının sürücüsünü silmiş galiba napmam lazım yine aynı hata.Şu driver uninstaller ile temiz sil eskiyi önce.
Sonra da şunu yükle bakalım bir deneyelim.
Revision Number
Adrenalin 23.11.1 (WHQL Recommended)
Eski sürücüyü silip o linkini verdiğim Kasım ayının sürücüsünü kuracaksın, Uninstaller programı var AMDnin ve ilk verdiğim de oydu zaten. Kasmaması lazım yani normalde, ama son durum nedir?dediğinizi yaptım daha çok pc kasmaya başladı
Kasma nedeni ekran kartının sürücüsünü silmiş galiba napmam lazım yine aynı hata.
Rica ederim, güle güle kullan.Hocam @korro Hocamın dediğini denedim ilk sürücüleri sildim tamamen tekrar deneyince aynı hata oldu fakat ben önceden indirdigim installer ile denedim sonra yeniden başlatıp attığı linkten indirdim şuan kuruldu sorunsuz teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.