Arkadaşlar RX 6650 XT ekran kartım var ve ekran kaydı aldığımda çok kalitesiz kaydediyor. AMD yazılımı ReLive ve OBS ile kayıt aldım ama her türlü kötü kaydediyor. Hatta ReLive kendi yazılımı olmasına rağmen OBS'den daha kötü kaydediyor. Özellikle ham videoları hiçbir şey eklemeden render aldığımda kalite daha da kötü oluyor. Render alınmış videoları linklerden izleyebilirsiniz. Bence bu kadar kötü olması normal değil. Nasıl düzeltebilirim?
Bende de aynı şekilde 6600 var benim sistemde çok kalitesiz ekran kaydediyor ben oyunu oynarken kasmazken ekran kaydında kasıyormuş gibi gözüküyor bit ayarlarıyla falan oynadım ama nafile hiçbir işe yaramadı.
Biraz önce kendi eski Forza video kaydıma baktım. R9 380 2G gibi eski bir kart ile bile daha kaliteli kayıt almışım hem de bunu 2K çözünürlükte + olarak youtube a atınca tabii ki bir miktar kalitede kayıp oluyor. Yanlış yaptığın bir şeyler var.
Biraz önce kendi eski Forza video kaydıma baktım. R9 380 2G gibi eski bir kart ile bile daha kaliteli kayıt almışım hem de bunu 2K çözünürlükte artı olarak YouTube'a atınca tabii ki bir miktar kalitede kayboluyor. Yanlış yaptığın bir şeyler var.
Bende de aynı şekilde 6600 var benim sistemde çok kalitesiz ekran kaydediyor ben oyunu oynarken kasmazken ekran kaydında kasıyormuş gibi gözüküyor bit ayarlarıyla falan oynadım ama nafile hiçbir işe yaramadı.
Biraz önce kendi eski Forza video kaydıma baktım. R9 380 2G gibi eski bir kart ile bile daha kaliteli kayıt almışım hem de bunu 2K çözünürlükte artı olarak YouTube'a atınca tabii ki bir miktar kalitede kayboluyor. Yanlış yaptığın bir şeyler var.