AMD RX 6650 XT kalitesiz ekran kaydediyor

pasii

Kilopat
Arkadaşlar RX 6650 XT ekran kartım var ve ekran kaydı aldığımda çok kalitesiz kaydediyor. AMD yazılımı ReLive ve OBS ile kayıt aldım ama her türlü kötü kaydediyor. Hatta ReLive kendi yazılımı olmasına rağmen OBS'den daha kötü kaydediyor. Özellikle ham videoları hiçbir şey eklemeden render aldığımda kalite daha da kötü oluyor. Render alınmış videoları linklerden izleyebilirsiniz. Bence bu kadar kötü olması normal değil. Nasıl düzeltebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dosya Ekleri

• 1692537792977.png
    1692537792977.png
    80,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 1692537935654.png
    1692537935654.png
    36,1 KB · Görüntüleme: 42
Bende de aynı şekilde 6600 var benim sistemde çok kalitesiz ekran kaydediyor ben oyunu oynarken kasmazken ekran kaydında kasıyormuş gibi gözüküyor bit ayarlarıyla falan oynadım ama nafile hiçbir işe yaramadı.

Biraz önce kendi eski Forza video kaydıma baktım. R9 380 2G gibi eski bir kart ile bile daha kaliteli kayıt almışım hem de bunu 2K çözünürlükte + olarak youtube a atınca tabii ki bir miktar kalitede kayıp oluyor. Yanlış yaptığın bir şeyler var.

Biraz önce kendi eski Forza video kaydıma baktım. R9 380 2G gibi eski bir kart ile bile daha kaliteli kayıt almışım hem de bunu 2K çözünürlükte artı olarak YouTube'a atınca tabii ki bir miktar kalitede kayboluyor. Yanlış yaptığın bir şeyler var.

Hocam ayarlarımı SS attım. Olmadı kendi ayarlarınızı atın tekrar deneyeyim.

Bende de aynı şekilde 6600 var benim sistemde çok kalitesiz ekran kaydediyor ben oyunu oynarken kasmazken ekran kaydında kasıyormuş gibi gözüküyor bit ayarlarıyla falan oynadım ama nafile hiçbir işe yaramadı.

Ekran kartından dolayı olduğunu sanmıyorum. OBS ayarlarını düzgün yaparsanız net kaydediyor.

Biraz önce kendi eski Forza video kaydıma baktım. R9 380 2G gibi eski bir kart ile bile daha kaliteli kayıt almışım hem de bunu 2K çözünürlükte artı olarak YouTube'a atınca tabii ki bir miktar kalitede kayboluyor. Yanlış yaptığın bir şeyler var.

Hocam şu konuya bir göz atar mısınız RTX 3060 sistemde ekran kaydı çok kalitesiz kaydediyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı