AMD RX 7600 ekran kartı siyah ekran hatası için ne yapılmalı?

Batıkan Ceylan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba RX6700 ekran kartı kullanıyorum 2023'ün sonundan beri. Çok da memnundum son 2 gündür sürekli siyah ekran veriyor oyun oynarken video izlerken. Kapatıp açıyorum PC ekran kartını görmüyor. DDU ile son 3 önerilen(WHQL idi sanırım) indirdim hata devam etti. Windows 10'dan Windows 11'e temiz kurulum yaptım oyunları indirmeye aldım ve bıraktım 3 saat sonra aynı şekilde siyah ekran verdi çıldırmak üzereyim. Sizce sorun ne ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba RX6700 ekran kartı kullanıyorum 2023'ün sonundan beri çok da memnundum son 2 gündür sürekli siyah ekran veriyor oyun oynarken video izlerken. Kapatıp açıyorum PC ekran kartını görmüyor. DDU ile son 3 önerilen(WHQL idi sanırım) indirdim hata devam etti. Windows 10'dan Windows 11'e temiz kurulum yaptım oyunları indirmeye aldım ve bıraktım 3 saat sonra aynı şekilde siyah ekran verdi çıldırmak üzereyim. Sizce sorun ne ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Belirtmeyi unutmuşum siyah ekran aldığımda uygulamalar hepsi açık kalıyor sesler gelmeye devam ediyor. Önemli mi bilmiyorum belirtmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba RX6700 ekran kartı kullanıyorum 2023'ün sonundan beri. Çok da memnundum son 2 gündür sürekli siyah ekran veriyor oyun oynarken video izlerken. Kapatıp açıyorum PC ekran kartını görmüyor. DDU ile son 3 önerilen(WHQL idi sanırım) indirdim hata devam etti. Windows 10'dan Windows 11'e temiz kurulum yaptım oyunları indirmeye aldım ve bıraktım 3 saat sonra aynı şekilde siyah ekran verdi çıldırmak üzereyim. Sizce sorun ne ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Belirtmeyi unutmuşum siyah ekran aldığımda uygulamalar hepsi açık kalıyor sesler gelmeye devam ediyor. Önemli mi bilmiyorum belirtmek istedim.
Merhaba çözüldü mü sorun ? Aynı sorun bende devam ediyor.

Ses var görüntü yoksa demek ki PC çalışıyor ilk önce kabloyu çıkar yeniden tak baklım gelecek mi göruntü gelirse tamamdır. Gelmezse kabloyu değiş veya VGA ile bağlan bunları dene bakalım ona göre devam edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı