AMD RX 9060 XT çamur gibi görüntü veriyor

swore

Hectopat
Daha fazla  
Oyunlarda ekran çamur gibi görüntü oluşturuyor, AMD Software ayarlarından kaynaklı mı? Veya ekran driverini DDU ile temizleyip yeniden güncelleyerek mi kurmalıyım? Veya AMD Software üzerinden güncel ayarlara yardımcı olabilecek bir video vs. mevcut mu?

Sistem: RX 9060 XT 16 GB.
Ryzen 5 7500F.

Monitör: Lenovo Legion 25-10 320Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
FSR kaynaklı olabilir, R6'da ben de beğenmemiştim. DLSS gibi smooth olmuyordu. FSR kapatıp oyun içi TAA açmayı deneyebilirsiniz. Bir de grafik ayarlarından hertz değerinin 320 olduğundan emin olun. @swore

Oyunlarda ekran çamur gibi görüntü oluşturuyor, AMD Software ayarlarından kaynaklı mı? Veya ekran driverini DDU ile temizleyip yeniden güncelleyerek mi kurmalıyım? Veya AMD Software üzerinden güncel ayarlara yardımcı olabilecek bir video vs. mevcut mu?

Sistem: RX 9060 XT 16 GB.
Ryzen 5 7500F.

Monitör: Lenovo Legion 25-10 320Hz.

FSR kullanmayın kendiniz ayarlama yapınız oyunda AMD FSR diye ayar var o kapalı kalmalı diğerleri full yap kalite görsel açısından.

Şu an çalışıyorum akşam eve geçtiğimde detaylö görseller paylaşırım

Arena breakout infinite ayarlara ellemedim varsayılan yapmayı deneyeceğim AMD menüsüne hakim değilim ilk defa AMD kullanıyorum sizlere danışmak istedim.
O zaman zaten varsayılandadır. Geriye oyun içi ayarları kalıyor. FSR için en azından 3.1 desteklemiyorsa kapatmak daha doğru olur çünkü gerçekten kötü eski sürümleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı