AMD RX 9070 XT ekran kartına FSP Vita GM 850W PSU Yeterli mi?

12 HWR kablosundan kaçınmak için (çünkü risk) gidip Pulse 9070xt aldım. Çift 8 pin kullanıyor sıkıntı yok sorun yok kafa rahat. Hayatımda kullandığım en iyi ekran kartı.

12hpwr NVIDIA tarafından kendi kartlarına özel tasarlandığından dolayı olası bir risk var zaten bu soketi kullanarak bir kullanıcı RX 9070XT kartını yakmıştı bence riske değmez.
Bu girişi kullanan milyonlarca insan var. Sırf bir kişinin düzgün takamaması yüzünden almamak mantıklı değil. Elbette risk mevcut, ancak sadece bu nedenle vazgeçmek doğru olmaz. Üstelik 12x6 bağlantısının, 12VHPWR’ye kıyasla nispeten daha güvenli bir tasarımı var.

Bu girişi kullanan milyonlarca insan var. Sırf bir kişinin düzgün takamaması yüzünden almamak mantıklı değil. Elbette risk mevcut, ancak sadece bu nedenle vazgeçmek doğru olmaz. Üstelik 12x6 bağlantısının, 12VHPWR’ye kıyasla nispeten daha güvenli bir tasarımı var.
Ya aslında itiraf etmek gerekirse, içimdeki nvdia fan boyunu durduramıyorum :D aklım kesinlikle 9070xt diye bağırırken içimden bişey çıksa da bahane bulup kafamdan silip nvdia tarafından bişey alayım diye düşünüyorum. Ekran kartında amd ye bir türlü ısınamadım ama bu 9070xt çok aklımı çeliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı