F FurkanSahin Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 287 22 Mayıs 2020 #1 Her parçam sıfır sorunsuz fakat ekran kartımın fanları dönmüyor. Ekrana da görüntü alamıyorum. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2020
Her parçam sıfır sorunsuz fakat ekran kartımın fanları dönmüyor. Ekrana da görüntü alamıyorum. Sorun nedir?
xgongivituyu Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 684 Çözümler 3 22 Mayıs 2020 #2 Güç kablosu yerinden oynamış olabilir. Artı 0 Eksi
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 22 Mayıs 2020 #3 Keşke tüm parçaları yazsanız da fikir yürütebilsek. Şu an tek diyeceğim; kabloları kontrol edin olacaktır. @Osman Tuç onu düşündüm de görüntü hiç gelmiyormuş. Parçalara göre değerlendireceğiz artık. Son düzenleme: 22 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Keşke tüm parçaları yazsanız da fikir yürütebilsek. Şu an tek diyeceğim; kabloları kontrol edin olacaktır. @Osman Tuç onu düşündüm de görüntü hiç gelmiyormuş. Parçalara göre değerlendireceğiz artık.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #4 enes.wtp dedi: Keşke tüm parçaları yazsanız da fikir yürütebilsek. Şu an tek diyeceğim; kabloları kontrol edin olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın bir şey soracağım, yeterli yükü almayana kadar fanlar dönmüyor olabilir mi? Görüntü alamıyormuş zaten yeni gördüm afedersiniz. Artı 0 Eksi
enes.wtp dedi: Keşke tüm parçaları yazsanız da fikir yürütebilsek. Şu an tek diyeceğim; kabloları kontrol edin olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın bir şey soracağım, yeterli yükü almayana kadar fanlar dönmüyor olabilir mi? Görüntü alamıyormuş zaten yeni gördüm afedersiniz.
07alone07 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #5 Bende RX 560 kullanmıştım sıfır rpm özelliği yoktu bilgisayar açıldığından itibaren fanlar sürekli dönüyordu. Montajı kendiniz yaptıysanız bağlantıları ve kabloları tekrardan bi kontrol edin. Artı 0 Eksi
Bende RX 560 kullanmıştım sıfır rpm özelliği yoktu bilgisayar açıldığından itibaren fanlar sürekli dönüyordu. Montajı kendiniz yaptıysanız bağlantıları ve kabloları tekrardan bi kontrol edin.
KS KS F FurkanSahin Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 287 22 Mayıs 2020 #6 enes.wtp dedi: Keşke tüm parçaları yazsanız da fikir yürütebilsek. Şu an tek diyeceğim; kabloları kontrol edin olacaktır. @Osman Tuç onu düşündüm de görüntü hiç gelmiyormuş. Parçalara göre değerlendireceğiz artık. Genişletmek için tıkla... FSP 500W Power 85+ Ryzen3 1200 3.1 GHZ AMD RX 560 4GB Corsair 8GB 3000MHZ Artı 0 Eksi
enes.wtp dedi: Keşke tüm parçaları yazsanız da fikir yürütebilsek. Şu an tek diyeceğim; kabloları kontrol edin olacaktır. @Osman Tuç onu düşündüm de görüntü hiç gelmiyormuş. Parçalara göre değerlendireceğiz artık. Genişletmek için tıkla... FSP 500W Power 85+ Ryzen3 1200 3.1 GHZ AMD RX 560 4GB Corsair 8GB 3000MHZ