AMD RX580 sürekli driver hatası

Her PC açtığımda driver hatası alıyorum. Driver başlatılmıyor. Format attım yine aynı oluyor. AMD almayın arkadaşlar. Sürekli driver siliyorum tekrar yüklüyorum.
AMD almayın demek doğru olmaz. Bende AMD sevmem ama şuanda AMD bile artık eskisine göre çok daha iyi kartlar çıkartıyor ve aynı zamanda FSR gibi yazılım teknolojileri ile kendisini kanıtlamaya uğraşıyor. Kaldı ki hataları da olacak illaki. Ama senin sorununun AMD kaynaklı olup olmadığını anlamak için sorunu ilk önce bilmek gerekiyor. O yüzden daha konuyu açar açmaz sorunu dahi tam net bulmadan markayı kötülemek doğru değil.
 
Sistem özelliklerini yazar mısın?

ASUS TUF B450 TUF Pro anakart.
ASUS ROG RX580.
AMD R5 5600 CPU.

AMD almayın demek doğru olmaz. Bende AMD sevmem ama şu anda AMD bile artık eskisine göre çok daha iyi kartlar çıkartıyor ve aynı zamanda FSR gibi yazılım teknolojileri ile kendisini kanıtlamaya uğraşıyor. Kaldı ki hataları da olacak illaki. Ama senin sorununun AMD kaynaklı olup olmadığını anlamak için sorunu ilk önce bilmek gerekiyor. O yüzden daha konuyu açar açmaz sorunu dahi tam net bulmadan markayı kötülemek doğru değil.

Ancak bayağıdır AMD hata raporlarına bakıyorum sürekli aynı hata. Yani bir sorun da yok PC de. Sadece yazılımsal olarak böyle bir problem mevcut.
 
ASUS TUF B450 TUF Pro anakart.
ASUS ROG RX580.
AMD R5 5600 CPU.



Ancak bayağıdır AMD hata raporlarına bakıyorum sürekli aynı hata. Yani bir sorun da yok PC de. Sadece yazılımsal olarak böyle bir problem mevcut.
Tamamdır hocam. Tam net sorunu bulalım ve çözebiliyorsak çözelim. Bakarız ki sorun gerçekten çözülmüyor, tamam deriz bu kartta yazılımsal veya donanımsal sorun var. Ama her AMD alanda sorun olacak diye bir şey yok. Bugün NVIDIA alanlarda sorun yaşayabilir driver ile alakalı. Ama bir şekilde çözmeye çalışıyoruz markayı kötülemiyoruz. Ama bir noktada haklısınız kart almışsınız sorun çıkmış düzelmemiş insan ister istemez derki keşke almasaydım hele ki AMD ise önceden kalma algı var. AMD problemli. Ama şuan o noktayı aştılar nerdeyse. Forum da araştırırsanız AMD kullananların sayısı baya da var diyebilirim gördüğüm kadarı ile.

O yüzden tekrardan kusura bakmayın sorununuzu çözmekden çok başka şeyler konuştum ama haddime olmasa da acizane sizi de rahatlatmak istedim inşaAllah sorununuz çözüme ulaşır sizde rahatlamış olursunuz. Gerçekten fiziksel hasar olsa görürsün bir şekilde onu halledersin ama yazılımsal veya göremediğiniz başka bir sorun olunca, birde herşeyi deneyince insan ister istemez sinirlenebiliyor.
 
Tamamdır hocam. Tam net sorunu bulalım ve çözebiliyorsak çözelim. Bakarız ki sorun gerçekten çözülmüyor, tamam deriz bu kartta yazılımsal veya donanımsal sorun var. Ama her AMD alanda sorun olacak diye bir şey yok. Bugün NVIDIA alanlarda sorun yaşayabilir driver ile alakalı. Ama bir şekilde çözmeye çalışıyoruz markayı kötülemiyoruz. Ama bir noktada haklısınız kart almışsınız sorun çıkmış düzelmemiş insan ister istemez derki keşke almasaydım hele ki AMD ise önceden kalma algı var. AMD problemli. Ama şu an o noktayı aştılar neredeyse. Forum da araştırırsanız AMD kullananların sayısı bayağı da var diyebilirim gördüğüm kadarı ile.

O yüzden tekrardan kusura bakmayın sorununuzu çözmekden çok başka şeyler konuştum ama haddime olmasa da acizane sizi de rahatlatmak istedim inşaallah sorununuz çözüme ulaşır sizde rahatlamış olursunuz. Gerçekten fiziksel hasar olsa görürsün bir şekilde onu halledersin ama yazılımsal veya göremediğiniz başka bir sorun olunca, bir de her şeyi deneyince insan ister istemez sinirlenebiliyor.

Haklısınız, ben de biraz fevri düşünmüş olabilirim. Sürekli böyle olunca sitem ettim. Daha önce AMD seviyordum ama gerçekten yazılımsal olarak NVIDIA gerisinde.
 
Haklısınız, ben de biraz fevri düşünmüş olabilirim. Sürekli böyle olunca sitem ettim. Daha önce AMD seviyordum ama gerçekten yazılımsal olarak NVIDIA gerisinde.
Evet şuan hala yazılım olarak gerisinde bakalım ilerde onu da hallerderse güzel rekabet ortamı olur.
 
Bakın yine aynı hatayı verdi.

1717137509839.png
 
Sorunu çözmek için ne yaptınız hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı