Tamamdır hocam. Tam net sorunu bulalım ve çözebiliyorsak çözelim. Bakarız ki sorun gerçekten çözülmüyor, tamam deriz bu kartta yazılımsal veya donanımsal sorun var. Ama her AMD alanda sorun olacak diye bir şey yok. Bugün NVIDIA alanlarda sorun yaşayabilir driver ile alakalı. Ama bir şekilde çözmeye çalışıyoruz markayı kötülemiyoruz. Ama bir noktada haklısınız kart almışsınız sorun çıkmış düzelmemiş insan ister istemez derki keşke almasaydım hele ki AMD ise önceden kalma algı var. AMD problemli. Ama şu an o noktayı aştılar neredeyse. Forum da araştırırsanız AMD kullananların sayısı bayağı da var diyebilirim gördüğüm kadarı ile.
O yüzden tekrardan kusura bakmayın sorununuzu çözmekden çok başka şeyler konuştum ama haddime olmasa da acizane sizi de rahatlatmak istedim inşaallah sorununuz çözüme ulaşır sizde rahatlamış olursunuz. Gerçekten fiziksel hasar olsa görürsün bir şekilde onu halledersin ama yazılımsal veya göremediğiniz başka bir sorun olunca, bir de her şeyi deneyince insan ister istemez sinirlenebiliyor.