AMD RX580 WattMan Hatası

Krino6

Hectopat
Evet yine farklı bir şekilde WattMan hatası aldım. Bu sefer direkt olarak bilgisayar kendi kendine yeniden başlatıldı. Sizce neden olmuş olabilir? Bu lanet hataya alıştım artık bende çok dert etmiyorum. MHz değerlerini kısmıştım fakat yine oldu. Bir daha olursa Undervolt atmayı düşünüyorum. Sizce bir daha olursa Undervolt atmalımıyım? Keşke bilgisayarı alırken AMD ekran kartı almasaydım diyorum.

Evet hocam. Bu hatanın en iyi çözümü Undervolt yapmak. Başka türlü maalesef verebilir. Sürücü stabil olursa fazla sorun yapmaz. DDU ile kaldırıp WHQL sürücü kurabilirsiniz. Olmazsa tek çare Undervolt.

Evet hocam. Bu hatanın en iyi çözümü Undervolt yapmak. Başka türlü maalesef verebilir. Sürücü stabil olursa fazla sorun yapmaz. DDU ile kaldırıp WHQL sürücü kurabilirsiniz. Olmazsa tek çare Undervolt.
Bir kez daha sabredicem. Zaten anladığım kadarıyla bi zararı yokmuş yazılımsal bir problemmiş. Tek zararı beni oyundayken olursa çıldırtabilir. Bir kere daha olursa direkt undervolt atacağım. (Yanlış bilmiyorum değil mi? Bilgisayara bir zararı yok yazılımsal bir sorun.)
XFX AMD RX580

Yok hocam. Zararlı değil. Endişelenmeyin. Sadece dediğiniz durumlar oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı