Evet yine farklı bir şekilde WattMan hatası aldım. Bu sefer direkt olarak bilgisayar kendi kendine yeniden başlatıldı. Sizce neden olmuş olabilir? Bu lanet hataya alıştım artık bende çok dert etmiyorum. MHz değerlerini kısmıştım fakat yine oldu. Bir daha olursa Undervolt atmayı düşünüyorum. Sizce bir daha olursa Undervolt atmalımıyım? Keşke bilgisayarı alırken AMD ekran kartı almasaydım diyorum.
Evet hocam. Bu hatanın en iyi çözümü Undervolt yapmak. Başka türlü maalesef verebilir. Sürücü stabil olursa fazla sorun yapmaz. DDU ile kaldırıp WHQL sürücü kurabilirsiniz. Olmazsa tek çare Undervolt.
Evet hocam. Bu hatanın en iyi çözümü Undervolt yapmak. Başka türlü maalesef verebilir. Sürücü stabil olursa fazla sorun yapmaz. DDU ile kaldırıp WHQL sürücü kurabilirsiniz. Olmazsa tek çare Undervolt.
Bir kez daha sabredicem. Zaten anladığım kadarıyla bi zararı yokmuş yazılımsal bir problemmiş. Tek zararı beni oyundayken olursa çıldırtabilir. Bir kere daha olursa direkt undervolt atacağım. (Yanlış bilmiyorum değil mi? Bilgisayara bir zararı yok yazılımsal bir sorun.)
Evet yine bir klasik WattMan hatası daha. Eğer yazılımsal bir problem ise net bir çözümü yoktur. Frekans Mhz ve güç limitini değiştirme, undervolt ve bütün çıkan sürücüleri tek tek denemek çözüm olabiliyor.