AMD Ryzen 1300x Sistemin Görüntü Vermemesi

Önder ŞENDAL

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 02.06.2018 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan
  • AMD Ryzen 3 1300X
  • MSI A320M PRO-VH PLUS
  • EVEREST Rampage 88 Gaming 600W
  • Ballistix 8GB LT V1 DDR4 2400 MHz CL16 1.2v RAM
  • Philips 224E5 Monitör
Aldım bu parçaları hali hazırda elimde bulunan yine sıfır;
  • Nvidia GTX 1050 2GB VGA
  • Transcend SSD220S
İle beraber topladım ve bugüne kadar sorunsuz kullandım. Bugun sabah bilgisayarı normal bir şekilde kapattım ve yattim. Aksam kalktığımda ekrana görüntü gelmedi anakart üzerinde ki ez debug LED'e baktığımda en üstteki CPU ışığının sabit olarak yandığını fark ettim.
Fani ve CPU'yu çıkartıp taktım RAM sorunu değiştirdim. Ekran kartsız SSD'siz denedim ancak sorunu çözemedim. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Resim çektim ancak boyut sebebiyle atamadım mobil olduğum için boyut düşüremiyorum kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

İnce tiz bir ses geliyor ve güzel hocam şu anda denediğimde görüntüyü aldım ve sistemim problemsiz şekilde açıldı, aynı şekilde dediğin gibi çöp everest psu'sundan kaynaklanıyormuş, yinede ben şu anda denediğim psu ile kullanmak istemiyorum çıkardığı o ince tiz ses bana güven vermiyor :) sistemim zaten yukarıda yazıyor 1050 ekran kartı mini edition yani harici güç istemiyor psu önerisi verebilirsen yarın temin edeyim. Çok çok teşekkür ederim.
Denenemekten zarar gelmez ama sen genede yangın söndürücü bulundur ya da arkadaşından rica et

Valla arabanın ufak tüpü ile denedim ve başarılı bir şekilde sistemim açıldı teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı