AMD Ryzen 1500X Sistem Toplama

PCkopat58

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben yarın aşağıda görmüş olduğunuz sistemi alacağım. Sistemde şu anlık ekran kartı yok. Ekran kartı fiyatları arttığı için düşmesini bekleyeceğim. 1500x'den görüntü aldığım zaman CS:GO'da kaç FPS alırım? Bir de sistemdeki eksiklerimi söylerseniz sevinirim.

Not: Vatan Bilgisayar'dan almam lazım. Babam öyle istiyor.
cats.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben yarın aşağıda görmüş olduğunuz sistemi alacağım. Sistemde şu anlık ekran kartı yok. Ekran kartı fiyatları arttığı için düşmesini bekleyeceğim. 1500x'den görüntü aldığım zaman CS:GO'da kaç FPS alırım? Bir de sistemdeki eksiklerimi söylerseniz sevinirim.

Not: Vatan Bilgisayar'dan almam lazım. Babam öyle istiyor.Eki Görüntüle 249051
Kardeşim ben dizüstü kullanırken FPS RAM miktarına bağlı sanıyordum.Technopatta masaüstü toplamak için gezmeye başladım ve dünya başıma yıkıldı.Resmen ben neler bilmiyormuşum dedim.Monster vb. markalarda benim yaşadığım sorunun işlemci türünü yapıyorlar.Düşük seviyeli bir ekran kartı ve i7 koyuyorlar güzel gözüksün diye.Çünkü intel i7,i5 işlemcileri gözümüze o kadar reklamlarda vb. sokuyorlar ki insan i7 alınca bilgisayarı hiçbir oyunda kasmayan müthiş hızlı bir şey sanıyor.Neyse söyliyeceğim şudur görüntüyü monitöre veren ekran kartıdır ve ekran kartın ne kadar iyiyse o kadar çok FPS alırsın he şunlarda var tabi işlemcinin ekran kartına yeticek olması,RAM vb. ama genel olarak baktığımızda önemli olan ekran kartıdır.Bu arada işlemciden görüntü alamazsın.Bu yüzden işlemcinin ekran kartına yettiği sürece performansta pek farkı yok.

Bildiğim kadarıyla 1500X dahili ekran kartı bulundurmuyor harici bir ekran kartı almalısınız. Ailenize düzgün bir dille Vatan Bilgisayarın daha pahalı olduğunu diğer sitelerin güvenli olduğunu kanıtlarla, yorumlarla kanıtlarsanız ikna edebilirsiniz bir deneyin derim.

Beni fiyatlar düşene kadar idare edebilecek 200 TL' ye bir ekran kartı önerir misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı