AMD Ryzen 2. nesil ile GTX 900 serisi ekran kartı uyumlu çalışır mı?

MoochaTheCat

Decapat
Katılım
30 Mart 2019
Mesajlar
2
Merhabalar öncelikle. Grafik tasarım bölümü öğrencisiyim ve seneye 3D MAX kullanmaya başlayacağız. Sistem upgrade yapmam lazım ama ekran kartımı değiştirmeden MSI GTX 960 kullanıyorum şu anki sistemimde. Intel i3-6098P kullanıyorum bu ekran kartını beslemek için. Uzun zaman sonra yeni oyunlarda ya da fazla ekran kartını zorlayan oyunlarda problem yaşıyorum. Bundan dolayı şimdi maddi olarak çok fazla bir durumum yok ama düzeldiği zaman almayı düşündüğüm birkaç bir şey var sizin yorumlarınıza göre almayı düşünüyorum. Fotoğrafta gördüğünüz işlemci ekran kartıyla uyumlu olur mu? Tek sorum bu da değil. Bu işlemciye seçmiş olduğum RAM'ler uyumlu mu? Şimdiden teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Screenshot_6.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün parçalar uyumlu. Ama anakart 3466 mhz destekliyor. Senin ram'in 3600 mhz. Ramlar 3466 mhz'de çalışacaktır.
Bide ekran kartı eklememiş sin bütçeye.
Ha pardon ekran kartın varmış zaten :)
 
PSU ve kasa 1250 lira tutuyor bence ordan bira kıs PSU dan değilde özellikle kasadan.
Kasayı bu denli seçmemin sebebi birazda beni tavlaması yoksa olan kasamın içine sadece PSU takıp devam ededebilirim. Madem güzel bir sistem kuruyorum msi kullandığım için o ejderhanın ruhunu kasaya baktığımda görmem gerekir. :)
PSU olmamis. Kronik sorunlu bir model.
PSU önerin varsa söylersen sevinirim 650-750 watt arası olursa çok iyi olur. :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı