AMD Ryzen 2400G Sistem Toplama

DedeYita

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya, İstanbul
Daha fazla  
Arkadaş kasasını yenilemeyi planlıyor. Bilgisayarda render yapacak.
Elinde olanlar. Kasa, PSU, SSD.
Alacakları:
Anakart önerileriniz bekliyorum. Anakart için bütçesi Max 600TL, daha da üstüne çıkamaz. İşlemci ve RAM seçimi iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci RAM güzel anakart için B450 serisi seçilebilir. Fiyatlar 500 ile 800 TL arasındadır. Bütçenize ilki uygunsa ilki değilse ikinciyi öneririm.
  • Gigabyte Aorus
  • MSI Pro m2

İşlemci RAM güzel anakart için B450 serisi seçilebilir. Fiyatlar 500 ile 800 TL arasındadır. Bütçenize ilki uygunsa ilki değilse ikinciyi öneririm.

• Gigabyte Aorus
  • MSI Pro m2

Gigabyte Aorus göz atmıştım fakat biraz tuzlu geldi arkadaş için. Bütçesini ayarlayabilirse Aorus alırız. Ayarlayamazsa artık 500₺ civarı B450 Anakart almak zorunda kalacağız.

Arkadaş kasasını yenilemeyi planlıyor. Bilgisayarda render yapacak.
Elinde olanlar. Kasa, PSU, SSD.
Alacakları:
Anakart önerileriniz bekliyorum. Anakart için bütçesi Max 600TL, daha da üstüne çıkamaz. İşlemci ve RAM seçimi iyi mi?
Sistemi dikkate alabilirsiniz.
  • Ryzen 5 2400G
  • MSI B450 Gaming Plus
  • Corsair Vengeance LED (2x8) 16 GB 3200 MHz
  • WD 3.5" 1TB Caviar Blue 7200RPM
  • Cooler Master Masterbox E500L
  • Cooler Master Elite V3 600W

@Beast teşekkür ederim. Arkadaşa söyledim eski kasayı getirip neler çalışıyor bakacağız ve ona göre Ryzen 5 2400G'li sisteme upgrade yapmayı düşünüyoruz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı