PC'yi 4 ay önce aldim. Bugün Rainbow Six Siege oynuyordum her zamanki gibi. Monitörüm 144 Hz ama bir türlü 60 Hz'den yukari cikmiyordu. Sonra PC'yi yeniden başlata tikladim. PC Windows'ta kaldi acilmiyordu. Sonra PC'yi bir daha kapattım. System32'li hata verdi.
Geri yüklemeyi denedim, bilinmeyen hatadan yüklenmedi dedi. Tek çare sistemi sifirlamakti, sifirladim. Sifirladiktan sonra açtim bilgisayari driverlarimi kurdum. Her sey güzel hos, PC'yi kapatıp açmam gerekliydi driverlardan dolayi. Normalde 10-15 saniyede acilan PC 4-5 dakikada aciliyor. Windows ekraninda hep bekliyor, klavyenin isiklari yaklaşik 5-6 defa sönüp yanıyor. Önceden böyle bir sorunum yoktu, biraz saçma ama sizce ne yapmaliyim?
Sistem;
Bence temiz bir kurulum yap çünkü sana önericeğim çözümleri yapmaya kalkarsan format atmaktan daha uzun zaman alacak ve sorunun büyük ihtimalle virüs, driver çakışması ve sistem dosyalarından birinin bozulmuş olması.
Not: Format atmadan önce tüm sistemi virüs taramasından geçirmeni öneririm.
Bilgisayarimda Virüs Olmadıgından %100 eminim Driver Konusunda sıkıntı olmadıgına eminim fakat sistem dosyalarinda bozulma oldugun bende düsünüyorum peki format atsam kesin düzelirmi