AMD Ryzen 2600 sistem geç açılma sorunu

Cagatay Buruk

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Çalışmıyor
PC'yi 4 ay önce aldim. Bugün Rainbow Six Siege oynuyordum her zamanki gibi. Monitörüm 144 Hz ama bir türlü 60 Hz'den yukari cikmiyordu. Sonra PC'yi yeniden başlata tikladim. PC Windows'ta kaldi acilmiyordu. Sonra PC'yi bir daha kapattım. System32'li hata verdi.

Geri yüklemeyi denedim, bilinmeyen hatadan yüklenmedi dedi. Tek çare sistemi sifirlamakti, sifirladim. Sifirladiktan sonra açtim bilgisayari driverlarimi kurdum. Her sey güzel hos, PC'yi kapatıp açmam gerekliydi driverlardan dolayi. Normalde 10-15 saniyede acilan PC 4-5 dakikada aciliyor. Windows ekraninda hep bekliyor, klavyenin isiklari yaklaşik 5-6 defa sönüp yanıyor. Önceden böyle bir sorunum yoktu, biraz saçma ama sizce ne yapmaliyim?
Sistem;
  • GTX 1060
  • AMD Ryzen 2600

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD Kullanıyorum windows 10'du windows 10u kendi sıfırlama özelliğiyle sıfırladım ama nedense 4-5 dakikada aciliyor öncede 15-20 saniyede açılıyordu

Bence temiz bir kurulum yap çünkü sana önericeğim çözümleri yapmaya kalkarsan format atmaktan daha uzun zaman alacak ve sorunun büyük ihtimalle virüs, driver çakışması ve sistem dosyalarından birinin bozulmuş olması.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Format atmadan önce tüm sistemi virüs taramasından geçirmeni öneririm.

Bilgisayarimda Virüs Olmadıgından %100 eminim Driver Konusunda sıkıntı olmadıgına eminim fakat sistem dosyalarinda bozulma oldugun bende düsünüyorum peki format atsam kesin düzelirmi

bilgisayari 4 ay önce aldim bütün parçalar saglam şuanda az önce rainbow six siege oynadım hatta eskisinden daha fazla fps verdi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı