AMD Ryzen 3 1200 GTX 1050 Ti darboğaz yapar mı?

Luslarg

Hectopat
Arkadaşlar bütçem düşük olduğu için işemci olarak Ryzen 3 1200, ekran kartı olarak GTX 1050 Ti almak istiyorum ama darboğaz olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem 3.185TL. Ve gayet iyi bir sistem. Darboğaz da yapmaz. Onu alacağınıza bunu almak daha mantıklı. Üstelik indirim kovalayıp 16GB RAM bile yapabilirsiniz.
Site

Dosya Ekleri

• pc pc.PNG
    26,9 KB · Görüntüleme: 710
Darboğaz yapar diyen arkadaşa bakmayın, intel’ci olabilir. RX570 ile %4-5 ile kaçarsın hatta bazen %1 bile olur. ( RX570 daha güçlü ).

Darboğaz yapar diyen arkadaşa bakmayın, intel’ci olabilir. RX570 ile %4-5 ile kaçarsın hatta bazen %1 bile olur. ( RX570 daha güçlü ).
İntel'ci değilim. Aksine Ryzen destekçisiyim. Testleri izler misiniz? Ayrıca bu devirde o bütçe ile R3 1200 almak...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim kart %98'de çiziyor. Tık artsa grafik %1 darboğazı kapatır. BU adam sistemi Witcher 3 için dizmiyor zaten. Orada Darboğazlık bir durum yok, gören %30 kart %70 işlemci çalışır sanar. Amma büyüttünüz.
Ryzen 7 2700X İncehesap'da dün 1000TL'ye satıldı.

Çıkmış oradan mini Tower kasa öneriyorsunuz bir de.
Yine aynı gecede ve her hafta PSU+KASA 500-400TL'ye satılıyor. Üstüne 550W- 600W.
Piyasaya bağlı bırakıyorsunuz insanları kampanyalara ya da kara cumaya 11.11'e yöneltmiyorsunuz.

Kafam karıştı arkadaşlar. Ben bu bilgisayarda çok yüksek performans istemiyorum. Klasik oyunlar oynamak istiyorum. Apex, LOL, GTA 5, CS:GO, Fortnite belki alabilirsem PUBG oynamayı düşünüyorum. Öyle Witcher 3, assasins Creed gibi oyunları oynamıyorum ve sevmiyorum.

Sapıttınız iyice he. R3 1200 adlı işlemcinin amacı o güzel fiyata hız aşırtmasını cok rahat kaldıran ve bunu isteyen bir işlemci almak. 3.8-3.9ghz bandında çoğu oyunda RX 570 adlı ekran kartını bile kaldırıyor. (Bakın atlamayın sazan gibi, çoğu diyoruz. ) Cuma indiriminde pusuya yatarsan 2700₺ civarına R3 1200 sistem dizersin (RX570-2x8 3000Mhz RAM-700W +80Fsp PSU vb.) parça parça. He yok ben 250₺ daha kıyarım gelecek falan dersen R5 1600 orada gidebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…