AMD Ryzen 3 1200 GTX 1050 Ti darboğaz yapar mı?

Luslarg

Hectopat
Arkadaşlar bütçem düşük olduğu için işemci olarak Ryzen 3 1200, ekran kartı olarak GTX 1050 Ti almak istiyorum ama darboğaz olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem 3.185TL. Ve gayet iyi bir sistem. Darboğaz da yapmaz. Onu alacağınıza bunu almak daha mantıklı. Üstelik indirim kovalayıp 16GB RAM bile yapabilirsiniz.
Site

Dosya Ekleri

• pc pc.PNG
    pc pc.PNG
    26,9 KB · Görüntüleme: 710
Darboğaz yapar diyen arkadaşa bakmayın, intel’ci olabilir. RX570 ile %4-5 ile kaçarsın hatta bazen %1 bile olur. ( RX570 daha güçlü ).
İntel'ci değilim. Aksine Ryzen destekçisiyim. Testleri izler misiniz? Ayrıca bu devirde o bütçe ile R3 1200 almak...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel'ci değilim. Aksine Ryzen destekçisiyim. Testleri izler misiniz? Ayrıca bu devirde o bütçe ile R3 1200 almak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim kart %98'de çiziyor. Tık artsa grafik %1 darboğazı kapatır. BU adam sistemi Witcher 3 için dizmiyor zaten. Orada Darboğazlık bir durum yok, gören %30 kart %70 işlemci çalışır sanar. Amma büyüttünüz.
Ryzen 7 2700X İncehesap'da dün 1000TL'ye satıldı.

Çıkmış oradan mini Tower kasa öneriyorsunuz bir de.
Yine aynı gecede ve her hafta PSU+KASA 500-400TL'ye satılıyor. Üstüne 550W- 600W.
Piyasaya bağlı bırakıyorsunuz insanları kampanyalara ya da kara cumaya 11.11'e yöneltmiyorsunuz.

Kafam karıştı arkadaşlar. Ben bu bilgisayarda çok yüksek performans istemiyorum. Klasik oyunlar oynamak istiyorum. Apex, LOL, GTA 5, CS:GO, Fortnite belki alabilirsem PUBG oynamayı düşünüyorum. Öyle Witcher 3, assasins Creed gibi oyunları oynamıyorum ve sevmiyorum.

Sapıttınız iyice he. R3 1200 adlı işlemcinin amacı o güzel fiyata hız aşırtmasını cok rahat kaldıran ve bunu isteyen bir işlemci almak. 3.8-3.9ghz bandında çoğu oyunda RX 570 adlı ekran kartını bile kaldırıyor. (Bakın atlamayın sazan gibi, çoğu diyoruz. ) Cuma indiriminde pusuya yatarsan 2700₺ civarına R3 1200 sistem dizersin (RX570-2x8 3000Mhz RAM-700W +80Fsp PSU vb.) parça parça. He yok ben 250₺ daha kıyarım gelecek falan dersen R5 1600 orada gidebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı