AMD Ryzen 3 1300x GTX 1050Ti FPS Düşmesi

illicit

Centipat
Daha fazla  
Başlığada yazdım, normalde böyle şeyler yazmam ama bilgisayarı aldıktan 3-4 hafta sonra başladı ve 1 yıldır bu sorunu çözüp durmaya çalışıyorum. Sonra sıkılıp bırakıyorum. Fortnite oyuncusuyum, ara sıra LoL ve Minecraft'ta giriyorum. Pc özelliklerimi aşağıda bulabilirsiniz, en başta sistem değerlerimin yani CPU'mun çok ısınmasından vs. gibi bi şey olmuştur diye foruma değerlerimi sordum ve normal/iyi dediler. Fortnite'ta eğer 120FPS'e sabitlersem 110-120 arasında dolaşıyor, 60'a sabitlersem 50-60 yani FPS değerlerim iyi. Fakat DROP giriyor ben artık sıkıldım ya artık boşu boşuna puan kaybetmek istemiyorum, çok PC'den falan anlamıyorum. Tek ricam çözümlerinizi yazarken işte kasayı aç, termal macun al vs. yazmayın ya da yorumlara baktıktan sonra en son çözüm olarak yazın çünkü bu benim için yapması zor olan bir şey şuan.

PC Özelliklerim:
AMD Ryzen 3 1300x
GTX 1050Ti
Diğer şeyleri yazmadım ama isterseniz yorumlarda yazarım.

PCden çok anlamam ama belki işinize yarar diye notlar:
CPU kullanımım oyundayken çok nadir 20lere düşüyor ve genellikle 40-50 arasında dolaşıyor. Normalde gezerken ise 20-30 oluyor ama ne gariptirki bazen normalde gezerken bile 76yı gördüm çok kısa bi süreliğine. Onun dışında bellek kullanımım 90'ın altına düşmüyor ve 95-100 arası dolaşıyor onuda düşürmeme yardım ederseniz sevinirim. Disk kullanımı ise az önce 0'idi fakat şuan 100, çok garip yani..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı