Öncelikle iyi günler Technopat ailesi Bugün katıldım siteye birkaç kişide gördüm bende başvurayım dedim sadece Battlefield 1'de böyle bir sorun var. Bilgisayarımda Battlefield 4'de var 3'de var ama hiçbirinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. DDU ile driverimi silip en yenisini kurdum kasma çok az azaldı sadece BF1 bu kadar çok kasıyor.
PC özellikleri:
Sapphire R9 290 Vapor x 4GB GDDR5 512 bit ekran kartı
AMD Ryzen3 1300x 3.5 GHz işlemci
8 GB 2400 MHz RAM
1 TB HDD
SSD yok
Windows 10 sürümü ise tahmin edeceğiniz gibi 1709
Sizce bunun sebebi nedir? Aşırı gereksiz kasıyor low'a alıyorum çok kasıyor ultrada daha çok kasıyor 1360.768'de kasıyor 1920.1080'de kasıyor hepsinde kasıyor. CFG falan uyguladım yine kasıyor çözümü yok mu ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim
PC'yi daha yeni topladım parçalar falan yeni yaklaşık 2 hafta oldu PC'yi alalı.
İşlemci BF 1 için ucu ucuna yeterli. RAM de çift kanal değilse 8 GB yetersiz. FPS düşüşleri normal. Çok oyunculu modda iken oyun içi kullanım değerlerini ve sıcaklıkları Afterburner ile paylaşın. Ekran kartını 2. el mi aldınız. Çok ısınan ve güç tüketen bir model bu.
İşlemci BF 1 için ucu ucuna yeterli. RAM de çift kanal değilse 8 GB yetersiz. FPS düşüşleri normal. Çok oyunculu modda iken oyun içi kullanım değerlerini ve sıcaklıkları Afterburner ile paylaşın. Ekran kartını 2. el mi aldınız. Çok ısınan ve güç tüketen bir model bu.
Zaten kastığı için ayrıca ryzen r3 1300x in ve 8GB RAM in multiplayer de ultrada oynatacağını sanmıyorum.
Buyrun en düşükte aldığım değerler : Hızlı Resim - Ekran Görüntüsü (10)
Zaten kastığı için ayrıca ryzen r3 1300x in ve 8GB RAM in multiplayer de ultrada oynatacağını sanmıyorum.
Buyrun en düşükte aldığım değerler : Hızlı Resim - Ekran Görüntüsü (10)